ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Το “Glasshouse Lounge Restaurant” του ξενοδοχείου Adams Beach στην κορυφή της εστίασης

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο και για φέτος στις πρώτες θέσεις στο Trip Advisor - Μέλη της ομάδας των Chef του ξενοδοχείου έχουν κερδίσει χρυσά και αργυρά μετάλλια σε μαγειρικούς αγώνες στην Κύπρο εκπροσωπώντας την στο εξωτερικό

GLASSHOUSE 3 Adams Beach Hotel, Glasshouse, Προτάσεις

Το βραβευμένο “Glasshouse Lounge Restaurant” βρίσκεται στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου του ξενοδοχείου Adams Beach, με πανοραμική θέα στην ξακουστή παραλία με τη χρυσή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά και για φέτος στις πρώτες θέσεις στο Trip Advisor για τα εστιατόρια της Αγίας Νάπας.

GLASSHOUSE 1 Adams Beach Hotel, Glasshouse, Προτάσεις

Κομψότητα, αυθεντικότητα, αισθητική… αυτές είναι οι τρεις καλύτερες λέξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνοψίσουν την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία του Glasshouse Lounge Restaurant. Η κουζίνα του εστιατορίου έχει πινελιές από τη παραδοσιακή αλλά και τη σύγχρονη κουζίνα παρέχοντας τα πιο φρέσκα υλικά για την κατασκευή των πιάτων. Τα πιάτα προδίδουν την δημιουργικότητα και το ταλέντο του σεφ και της ομάδας του και πάντοτε συνδυάζουν εξαίσια αρώματα, εξωτικές ισορροπημένες γεύσεις και μεγαλοπρεπής οπτική ικανοποίηση στο μάτι του πελάτη.

GLASSHOUSE 2 Adams Beach Hotel, Glasshouse, Προτάσεις

Μέλη της ομάδας των Chef του ξενοδοχείου έχουν κερδίσει χρυσά και αργυρά μετάλλια σε μαγειρικούς αγώνες στην Κύπρο εκπροσωπώντας την στο εξωτερικό.

Το Glasshouse Lounge Restaurant και σε κατ’ επέκταση το ξενοδοχείο Adams Beach, δίνει τη μέγιστη σημασία στα συστήματα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας (IMS) και πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον, κατέχει συνολικά εννέα στο ενεργητικό του πιστοποιητικά (ISO22000, OHSAS18001, ISO9001, ISO50001, ISO27001, ISO14001, ISO21000, HACCP και FSC_project).

GLASSHOUSE 3 Adams Beach Hotel, Glasshouse, Προτάσεις

Το εστιατόριο Glasshouse αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο στην περιοχή της Αγίας Νάπας, αλλά γενικά σε ολόκληρη την Κύπρο.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://www.adams.com.cy/glasshouse-lounge

Ανοικτό καθημερινά (εκτός τις Δευτέρες για Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο) από τις 19:00 μέχρι και τις 00:00.

Για κρατήσεις: 97775775

GLASSHOUSE 4 Adams Beach Hotel, Glasshouse, Προτάσεις

GENIKI ADAMS Adams Beach Hotel, Glasshouse, Προτάσεις