ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Το ταξίδι της Παπλωματούς» – Μία παιδική παράσταση γεμάτη μηνύματα

Στο πλαίσιο του Τριμήνου Θεατρικών Παραστάσεων, ο Δήμος Αγίας Νάπας, φιλοξενεί το Θέατρο «Μασκαρίνι» και την παιδική θεατρική Παράσταση «Το ταξίδι της Παπλωματούς»

paplomatou

Στο πλαίσιο του Τριμήνου Θεατρικών Παραστάσεων, ο Δήμος Αγίας Νάπας, φιλοξενεί το Θέατρο «Μασκαρίνι» και την παιδική θεατρική Παράσταση «Το ταξίδι της Παπλωματούς», την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 17:00.

H παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αγίας Νάπας.

Το ταξίδι της Παπλωματούς

Λίγα Λόγια για το έργο: 

Μια όμορφη και τρυφερή ιστορία, που μιλά για την αξία της γενναιοδωρίας και την ομορφιά της προσφοράς. Ένα κορίτσι που ζει κλεισμένο μέσα στα τείχη της πλούσιας πόλης της, νιώθει τη ζωή της να κυλά χωρίς κανένα νόημα.Αποφασίζει λοιπόν να αφήσει την μέχρι τώρα πλούσια ζωή της, όπως επίσης και τις δύο «παράξενες» αστείες φίλες της και να ταξιδέψει σε άλλους τόπους, με σκοπό να βρει αυτό που θα την κάνει ευτυχισμένη. Έκπληκτη τότε διαπιστώνει πως, έξω από τα τείχη της πόλης της, υπάρχουν άνθρωποι που η φτώχεια τους κάνει δυστυχισμένους. Το κορίτσι τότε προσπαθεί να βρει με ποιο τρόπο μπορεί να τους βοηθήσει και έτσι αποφασίζει να τους ζεστάνει με τα ξεχωριστά, πολύχρωμα και ζεστά της παπλώματα.Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, συγκινήσεις και πολύ χιούμορ, που την κάνει να καταλάβει και να ανακαλύψει το βαθύτερο νόημα της καλοσύνης και της αγάπης, που στο τέλος την οδηγεί στην δίκιά της γαλήνη, ηρεμία αλλά και στην απόλυτη ευτυχία!

Τη θεατρική διασκευή του παραμυθιού υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου.

Την αυθεντική μουσική έγραψαν ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος και Σταύρος Μακρής ενώ την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή.

Το σχεδίασμά των κοστουμιών ανέλαβε η Κωνσταντίνα Ανδρέου και την κατασκευή του σκηνικού ο Δημήτρης Δημητρίου.

Η παράσταση είναι σε συνεργασία των Συνδέσμων Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας – Αντώνη Τσόκκου και του Δημόσιου Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας.

Παίζουν:
Πέτρος Κονόμου, Έφη Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Μαρίνα Δημητρίου, Άντρη Κούκου. Στην παράσταση ακούγεται η φωνή του Μάρκου Ιουλίου Δρουσιώτη.

Είσοδος: €5 Παιδιά / €7 Ενήλικες

* Θα τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση Safe Pass.

275203340 131061329453623 8677757918122909681 n