ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον έπιασαν στα «πράσα» να με ναρκωτικά – Διέμενε παράνομα στην Δημοκρατία

Σύλληψη 34χρονου

astinomia1502 11 exclusive

Δράσεις της Αστυνομίας στην τουριστική περιοχή Αγίας Νάπας μεταξύ των ημερομηνιών 26/5/23-29/5/23. Στα πλαίσια εφαρμογής σχεδίου ενεργείας της Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας, με σκοπό την  αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με την συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας αλλά και μελών του ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας Αμμοχώστου, Υ.ΚΑ.Ν Αμμοχώστου, Υ.Α&Μ Αμμοχώστου καθώς και μελών της Μ.Μ.Α.Δ.

Διενεργήθηκε 1 σύλληψη 34 χρόνου αιτητή πολιτικού ασύλου από την Νιγηρία για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β ενώ διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 10/11/22.

Συγκεκριμένα στις 26/5/23 και ώρα 1755 στην Αγία Νάπα συνελήφθηκε από μέλη του ΥΚΑΝ Αμμοχώστου ο 34 χρόνος στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε καφέ συμπαγές ουσία- ρητίνη κάνναβη 0,2 γραμμαρίων.