ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τουρίστες τιμήθηκαν ως Πρέσβεις τουρισμού της πόλης

Οικογένεια απο την Βρετανία έκανε διακοπές στην Αγία Νάπα 35 φορές

Μέλη οικογένειας από την Μεγάλη Βρετανία ήρθαν στην Αγία Νάπα 35 και 25 φορές και ο Δήμος τους τίμησε ανακηρύσσοντάς τους σε Πρέσβεις του Τουρισμού της πόλης.

Πρόκειται για τους Billy και Valerie Horrocks, οι οποίοι πραγματοποίησαν τριανταπέντε επισκέψεις και η θυγατέρα τους Michelle Horrocks, η οποία ήρθε εικοσιπέντε φορές, αποδεικνύοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο πόσο λατρεύουν την Αγία Νάπα και συνειδητά έχουν επιλέξει να παραμείνει για πολλά χρόνια ο μοναδικός προορισμός των διακοπών τους.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τους πιστούς φίλους του με την ανώτατη διάκριση, δηλαδή, του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» αποδεικνύοντας τους παράλληλα ότι ο Δήμος αναγνωρίζει τους τακτικούς επισκέπτες του και τους θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι του.

Γι’ αυτό σε ειδική τελετή που έγινε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου τους απένειμε αναμνηστική πλακέτα και το μετάλλιο του Πρέσβη, εξηγώντας τους παράλληλα για το θεσμό του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του.

Ταυτόχρονα εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες τόσο για τις πολλαπλές επισκέψεις τους όσο και για την ιδιαίτερη προτίμησή τους στην Αγία Νάπα και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος δεν τους θεωρεί απλά επισκέπτες αλλά δημότες της Αγίας Νάπας.
«Η έμπρακτη αγάπη σας για την πόλη μας» ανέφερε «αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αφού την προβάλλετε στην χώρα σας ως ένα καθ’ όλα αξιόλογο τουριστικό προορισμό.