Αγια Ναπα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τους έχετε δει; Αυτούς ψάχνουν οι Αρχές για επεισόδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τις φωτογραφίες υπόπτων προσώπων που αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων σχετικών με τη νομοθεσία για τη βία στους αθλητικούς χώρους, που διαπράχθηκαν μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Αθλητικός Όμιλος Αγία Νάπα και Ομόνοια 29Μ, στο στάδιο Αγίας Νάπας, στην Αμμόχωστο, στις 6.00 το απόγευμα, το Σάββατο, 08 Οκτωβρίου, 2022, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό των υπόπτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων 1. Συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 2. Παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, 3. Ρίψης επικίνδυνων αντικειμένων, 4. Παράνομης συνάθροισης, 5. Συμμετοχής σε οχλαγωγία, και 6. Κοινής επίθεσης.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Ροη Ειδησεων

Την ενοχή του για ενδοοικογενειακή βία ομολόγησε ο άνδρας που έγινε παγκόσμια γνωστός χάρη στο viral φόρεμα που όλο το Ίντερνετ αναρωτιώταν αν είναι μπλε ή χρυσό. Ειδικότερα ο Κέιρ Τζόνστον παραδέχθηκε ότι επιχείρησε να στραγγαλίσει τη σύζυγό του. Ο 38χρονος εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης την Πέμπτη, όπου ομολόγησε την ενοχή του για μια «τρομακτική» επίθεση στη σύζυγό του, Γκρέις Τζόνστον. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου. Μάλιστα, δεν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς ο ίδιος φαίνεται ότι έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής κακοποίησης απέναντί της. Το ζευγάρι, που κατάγεται από νησί στα ανοιχτά της Σκωτίας, έγινε παγκόσμια γνωστό μετά τον γάμο τους το 2015, αφού η μητέρα της νύφης φόρεσε ένα φόρεμα που προκάλεσε συζήτηση σχετικά με τα πραγματικά του χρώματα. Άλλοι το έβλεπαν μαύρο και μπλε, ενώ άλλοι είδαν λευκό και χρυσό. forema23_2 Tο φόρεμα που δίχασε το Ίντερνετ Το «φόρεμα που γκρέμισε το Διαδίκτυο» έγινε viral από φωτογραφία καλεσμένης στον γάμο, η οποία απηύθυνε έκκληση για βοήθεια. Η πρόσκαιρη δημοσιότητα όμως για το ζευγάρι πήρε τέλος και λίγο μετά αποκαλύφθηκε ότι η κοινή τους ζωή κάθε άλλο πάρα ομαλή ήταν. Ο Τζόνστον, μεταξύ Απριλίου του 2019 και Μαρτίου του 2022, κατηγορήθηκε ότι έσπρωξε τη σύζυγό του, της έβαζε τις φωνές, την απειλούσε με μαχαίρι και απειλούσε να τη σκοτώσει. Έκανε επίσης κεφαλοκλείδωμα στη σύζυγο του και την έσυρε από παμπ, όταν εκείνη αρνήθηκε να φύγει μαζί του. Ακόμη κατηγορήθηκε ότι απομόνωσε τη σύζυγό του από τους φίλους της και παρακολουθούσε τις κινήσεις της και τα οικονομικά της. Η συμπεριφορά του φέρεται να κορυφώθηκε όταν προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Την ενοχή του για ενδοοικογενειακή βία ομολόγησε ο άνδρας που έγινε παγκόσμια γνωστός χάρη στο…

13 Μαΐου, 2024

Υπ. Γεωργίας: Αξιολογούνται προσφορές για πτητικά μέσα πυρόσβεσης

Η διαδικασία αξιολόγησης προσφορών για πτητικά μέσα πυρόσβεσης είναι «εντός του χρονοδιαγράμματος» δήλωσε σήμερα η…

13 Μαΐου, 2024

«Πρόκληση» για το Υπ. Εσωτερικών η ημέρα των εκλογών – «Δεν θα υπάρξουν προβλήματα»

«Πρόκληση» για το Υπουργείο Εσωτερικών θα είναι η ημέρα των εκλογών για ανάδειξη μελών του…

13 Μαΐου, 2024

Θα ενημερώσει Γκουτέρες για τις επαφές της η Ολγκίν

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η…

13 Μαΐου, 2024

Επ. Αμμοχώστου: Καταζητούνται τρία πρόσωπα για υπόθεση κλοπής (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση και τον εντοπισμό των τριών…

13 Μαΐου, 2024

Γυμνάσιο Ξυλοφάγου: Μαθητές δημιούργησαν «πράσινη αυλή» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα παιδιά της Ειδικής Μονάδας με τη βοήθεια των καθηγητριών και των σχολικών συνοδών τους…

13 Μαΐου, 2024