ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ / VIRAL: Νεαρή έχει φοβία στον Michael Jackson και τον… είδε στην Αγία Νάπα

Το βίντεο έγινε viral, και η Ruby έχει μιλήσει για το τι ακριβώς την τρομοκρατεί τόσο πολύ για τον Michael Jackson.

ezgif 3 10dae59ac4 exclusive

Μια έφηβη με φοβία στον Michael Jackson είδε τον φόβο της κατάματα σε έναν…που τον μιμείτο και έγινε viral.

Η Ρούμπι Μάριοτ , 18 ετών, από το Ρόδερχαμ του Νότιου Γιόρκσαϊρ, διασκέδαζε σε μπαρ της Αγίας Νάπας τη περασμένη Δευτέρα, μόνο που η διασκέδαση δεν κράτησε για πολύ καθώς τον είδε και έφυγε κλαίγοντας.

Μιλώντας μετά τα viral βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχοντας προβληθεί εννέα εκατομμύρια φορές μέχρι στιγμής, η Ρούμπι εξήγησε ότι ο φόβος της για τον εκλιπόντα τραγουδιστή ξεκίνησε σε ηλικία πέντε ετών, όταν η αδερφή της και ο ξάδερφος της, της έδειχναν «ανατριχιαστικά επεξεργασμένα βίντεο του».

Σε ένα βίντεο που την τράβηξε η αδερφή της Macey, 19 ετών, δείχνει την Ρούμπι να κλαίει ανήμπορη να κοιτάξει το μουσικό. Το βίντεο έγινε viral, και η Ruby έχει μιλήσει για το τι ακριβώς την τρομοκρατεί τόσο πολύ για τον Michael Jackson.

@ruby_marriott

More footage of the awful incident @Mace

♬ original sound – Ruby xx

«Ακόμα και όταν παίζει η μουσική του, έχω μια βιασύνη του φόβου μέσα μου. Το Thriller είναι το κύριο τραγούδι που με τρομάζει, κυρίως επειδή έβλεπα το μουσικό βίντεο όταν ήμουν πιο μικρή και είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, έτσι παίζεται γύρω μου πολύ».

«Αν ένα μέλος της οικογένειας παίζει τα τραγούδια του, πρέπει να φύγω από το δωμάτιο. Ο φόβος άρχισε να χειροτερεύει όταν πήγαμε οικογενειακές διακοπές στο Λος Άντζελες και μείναμε σε ένα σπίτι που νοικιάσαμε για τρεις εβδομάδες».

«Υπήρχε μια πόρτα με οκτώ λουκέτα και ένα από τα μέλη της οικογένειάς μου είπε αστειευόμενα «τι θα συνέβαινε αν ο Μάικλ Τζάκσον κρυβόταν εκεί μέσα;», γνωρίζοντας τη φοβία μου για αυτόν. Κάθε βράδυ για τρεις εβδομάδες, είχα τον ίδιο εφιάλτη που έβγαινε από την ντουλάπα και ερχόταν για μένα ενώ κοιμόμουν. Ήταν απαίσιο!»

Η οικογένεια και οι φίλοι της Ρούμπι ήξεραν για τον ασυνήθιστο φόβο της.

Η Ρούμπι είπε ότι, «ήταν η πρώτη μου νύχτα στην Αγία Νάπα και το πρώτο μπαρ που πήγαμε ήταν πολύ ήσυχο, οπότε δεν ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δεν είχαμε ιδέα για καμιά πράξη φόρου τιμής έτσι μπήκαμε μέσα και ήπιαμε μερικά ποτά».

«Το απολάμβανα πολύ, όλοι χορεύαμε, βγάζαμε φωτογραφίες και γελάγαμε. Δεν ήταν παρά μισή ώρα από τότε που άκουσα την αρχή του Thriller να παίζει και αμέσως άρχισα να πανικοβάλλομαι».

«Γύρισα και είδα έναν μιμητή του Μάικλ Τζάκσον να χορεύει στην πίστα δίπλα μου».

Έφυγαν από το μπαρ αλλά όπως ανέφερε δεν μπόρεσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ.

Πηγή: Ant1