ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Βρετανοί επισκέπτες τιμήθηκαν με το βραβείο «Πρέσβη του Τουρισμού Αγίας Νάπας»

Νέα Αμμοχώστου

Ζεύγος από τη Βρετανία τιμήθηκε σήμερα με το βραβείο του «Πρέσβη του Τουρισμού Αγίας Νάπας» αφού συμπλήρωσαν 50 επισκέψεις στη περιοχή.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος τίμησε τους Michael William και Avril Batty που επισκέφθηκαν τη περιοχή 50 φορές με την ανώτατη διάκριση του Δήμου και με αναμνηστική πλακέτα».

Ο κ. Καρούσος «καλωσόρισε το ζεύγος στην Αγία Νάπα και ανέφερε πως η απονομή της ανώτατης διάκρισης είναι το ελάχιστο που ο Δήμος μπορεί να κάνει για να εκφράσει την ευαρέσκεια και την εκτίμησή του προς αυτούς για την έμπρακτη αγάπη αλλά και για την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνουν για 31 και πλέον χρόνια προς την Αγία Νάπα».

Ο Δήμαρχος εξήγησε στο ζεύγος τους λόγους της βράβευσής τους και αναφέρθηκε στην καθιέρωση του θεσμού του «Πρέσβη του Τουρισμού» από τον Δήμο και στο ηλεκτρονικό δίπλωμα που θα τους αποσταλεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Απευθυνόμενος στους Βρετανούς επισκέπτες ο κ. Καρούσος είπε πως «οι 50 επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα δείχνουν το μέγεθος της αγάπης τους προς το Δήμο και αποτελεί τον καταλύτη για την ανάδειξή του σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου».
«Εύχομαι» κατέληξε «να μου δοθεί η ευκαιρία να σας τιμήσω ξανά όταν συμπληρώσετε την εξηκοστή ή ακόμα και την εβδομηκοστή επίσκεψη σας στην Αγία Νάπα».