ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ξεκινάει το «Τρίμηνο Θεατρικών Παραστάσεων» – Όλες οι πληροφορίες

Αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις θα έχει την ευκαιρία το κοινό να παρακολουθήσει κατά το «Τρίμηνο Θεατρικών Παραστάσεων» του Δήμου Αγίας Νάπας

AD363782 361B 4F8C A578 723FC4976FC4 exclusive

Αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις θα έχει την ευκαιρία το κοινό να παρακολουθήσει κατά το «Τρίμηνο Θεατρικών Παραστάσεων» του Δήμου Αγίας Νάπας

΄Εναρξη στις 10 Φεβρουαρίου με την παράσταση του Σατιρικού «Ο Αχόρταχος». Δεκαέξι συνολικά θεατρικές παραστάσεις, ανάμεσά τους τρεις παιδικές, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του «Τρίμηνου Θεατρικών Παραστάσεων» το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι τις 21 Απριλίου 2023.

Πρόκειται για αξιόλογες παραστάσεις τις οποίες έχουν ανεβάσει οι θεατρικές σκηνές του «Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου» (ΘΟΚ), του «Σατιρικού», του Θεάτρου «Σκάλα», του «Αντίλογου», «Δέντρου», «Διόνυσου», του Θεάτρου «Ανατροπές», «Μασκαρίνι», του «Alpha Square», του Θεάτρου «Κάρμα», όπως επίσης, της Θεατρικής Ομάδας «Παράβαση Λυμπιών», του Θεατρικού Ομίλου Κοντεατών και Φίλων «Τέρψις», του Θεατρικού Ομίλου Δήμου Δερύνειας και του Πολιτιστικού Ομίλου Αγίου Γεωργίου – Βρυσούλων.

Απώτερος στόχος του Δήμου είναι να προαγάγει την τέχνη του Θεάτρου και να φέρει κοντά στο κοινό της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου τα θεατρικά έργα που ανεβάζουν οι θεατρικές σκηνές των Θεάτρων του τόπου μας, τα οποία ως επί των πλείστων έχουν έδρα τους τις άλλες επαρχίες, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν με δωρεάν είσοδο αξιόλογες παραστάσεις.

Οι θεατρικές παραστάσεις θα διεξάγονται τις μέρες Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με ελεύθερη είσοδο εκτός από τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες» από τη σκηνή 018 του «ΘΟΚ» (17/02) «Όταν Αγαπάς» του Θεάτρου «Μασκαρίνι» βασισμένη στο βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο, των δύο διακεκριμένων νηπιαγωγών από την Αγία Νάπα, ΄Αντρη Κρητικού και Μαρία Κρέμμα (18/02, η ώρα 11.00π.μ και 5.00μ.μ) και «Τετράδυμοι» από το Θέατρο «Μασκαρίνι», την οποία διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Αμμοχώστου (Π.Ο.Π.Ο). Τα έσοδα και από τις τρεις παραστάσεις θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Το «Τρίμηνου Θεατρικών Παραστάσεων» όπως προαναφέρθηκε και πιο πάνω αρχίζει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 η ώρα 8.00μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου με το έργο «Ο Αχόρταγος» από το «Σατιρικό» Θέατρο.