ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Άρχισαν τα παράπονα για «ακριβά φραπέ» – Σάλος με ανάρτηση γνωστού παρουσιαστή

maxresdefault 1 Coronavirus, Νέα Αμμοχώστου

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε γνωστός παρουσιαστής  στη σελίδα «Πού Πήγαμε», σχετικά με την Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανήρτησε πριν από λίγες ώρες, φωτογραφία απόδειξης από παραλιακό μπαρ της Αγίας Νάπας, με σχόλιο: «Απλά αμετανόητοι. (Αγία Νάπα παραλία Nissi)…», αφήνoντας έμμεσα υπονοούμενα για αισχροκέρδεια των τουριστικών μπαρ εις βάρος των παραθεριστών.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση αρκετών κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας διαδικτυακός «πόλεμος» με οργισμένες απαντήσεις για την ανάρτηση του παρουσιαστή.

Δείτε την συγκεκριμένη φωτογραφία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

102876840 10156995393386360 4568576156009224330 o 2 Coronavirus, Νέα Αμμοχώστου

 

Μερικές από τις απαντήσεις:


Ανάρτηση από Χ.Π.
Με νόμιμη απόδειξη, η οποία θα φορολογηθεί από το κράτος εν καιρό Covid-19, αφού τα πάντα ήταν κλειστά κ στην καλύτερη αυτοί οι άνθρωποι θα δουλέψουν 3 μήνες και ίσως μόνο τα Σαββατοκύριακα σε μεγάλο βαθμό, απολαμβάνοντας νερό&καφέ στο κύμα κ στην άμμο ξανά το ίδιο τροπάριο 🎻🎻🎻🎶🎶🎶
Δεν δουλεύει ο κόσμος όλο στο δημόσιο, ούτε με δουλειές με σίγουρο μισθό…τα οικονομικά είναι απλά θα δουλέψουν λίγο αυτοί οι άνθρωποι, δεν θα σε κλέψουν διότι ξέρεις τις τιμές, αλλά για 12 μήνες φασούλι φασούλι θα πρέπει να κρατούν λεφτά να περάσουν.
Να αγοράζετε από φούρνους ή αλυσίδες καφετερίων ή να φέρνετε το shaker σας με τα παρελκόμενα σας, δεν σας υποχρεώνουμε.
Ποτέ κανένας μας, εξ Αμμοχώστου, δεν πόσταρε ότι πίνουμε κάτι ή τρώμε πανάκριβα στο καυσαέριο της πρωτεύουσας ή την οχλαγωγία του mall, διότι σεβόμαστε τον εργαζόμενο κ τον κάθε επιχειρηματία. Ούτε καν το συζητάμε μεταξύ μας.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, επαναλαμβάνουμε σας εξυπηρετούμε με χαρά. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ🙃 ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ…


Ανάρτηση από Ρ.Α.
Απλά αμετανόητοι λέτε στην λεζάντα σας κύριε ! Ε μα βέβαια ! Είμαστε ! Και να σας πω γιατι ;
Θα μπορούσαμε να το παίξουμε Μύκονος ( που για να πάτε κάνετε και δάνειο γιατί τέτοιοι είστε ! ) … αλλά δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι για να το κάνουμε γιατί τα έχουμε όλα σε Πρωταρά και Αγία Νάπα ! Σας πόνεσα ; ( και που στε ακόμη)
Τελικά πείτε μας …. να τον χρεώνουμε 6 ευρώ τον καφέ όπως το πίνετε κάθε πρωϊ και πικρό ( γιατί είναι πίκρα και καημός πολύ …… ) στο HILTON ή στο FOUR SEASON ? Γιατί στα stories σας αυτά κάνετε όλοι …
Το νερό ; Δεν το θέλετε στα 2 ; Σας ενοχλεί γιατί δεν είναι EVIAN και σας χαλάει το δέρμα … Ποιο ωραία είναι στο C… εκεί σας νοιάζοντε ! Για αυτό το χρεώνουν 4 ευρώ !
Στο A… και στο L… ; Τουλάχιστον εκεί πληρώνετε και το πάρκινγκ … Τουλάχιστον εκεί υπάρχει και μια χλίδα για να σας παρηγορεί …
Είμαστε αμετανόητοι ! Το ξέρω !


Ανάρτηση από E.K.
Ο συγκεκριμένος που θέλει να αποκαλείται και δημοσιογράφος πριν δύο εβδομάδες έκανε και ρεπορτάζ στην Αγία Νάπα προβάλλοντας, μεταξύ άλλων, τα οικονομικά προβλήματα των μικρο-επιχειρηματιών. Τώρα ήρθε να μας πει ότι είναι ακριβός ένας καφές 4 ευρώ που προσφέρεται (σε όσους θέλουν) από παραλιακό μπαράκι.
Όπως δεν αναγκαζόμαστε εμείς να ερχόμαστε Λευκωσία και να πληρώνουμε τον ίδιο καφέ 5 ευρώ, έτσι δεν σε αναγκάζει κανείς και εσένα να αγοράζεις καφέ 4 ευρώ από παραλιακό μπαράκι μιας υπέροχης παραλίας.
Χωρίς κανένα ουσιώδη και λογικό επιχείρημα ο συγκεκριμένος δυσφημά έναν τόπο που πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλον από την πανδημία. Τέτοιου είδους απαράδεκτες νοοτροπίες, οι οποίες είναι κατά το πλείστον σκόπιμες, πρέπει να σταματήσουν. Ο δε συγκεκριμένος ψυχοπονιάρης δημοσιογράφος, νοιάζεται για τον συνάνθρωπο του μόνο όταν θέλει να βγάλει ρεπορτάζ. Η δημοσίευση του όμως δείχνει πολλά για το ποιόν του ως δημοσιογράφος.