ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Υπο κράτηση δύο άτομα για την άγρια συμπλοκή

Οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου

xeiropedes astynomia syllipsi exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, άγρια συμπλοκή, αλλοδαποί, ΜΑΧΑΙΡΙ, τσεκούρι

Υπό κράτηση με δικαστικά διατάγματα διάρκειας εφτά ημερών τέθηκαν οι δύο ύποπτοι, άντρες ηλικίας 23 ετών, από το Νεπάλ, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής που σημειώθηκε χθες στην επαρχία Αμμοχώστου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ​η συμπλοκή αριθμού προσώπων σημειώθηκε γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στη λεωφόρο Αγίας Μαύρης, στην Αγία Νάπα. Κατά τη συμπλοκή, οι εμπλεκόμενοι φέρονται να χρησιμοποίησαν διάφορα επιθετικά όργανα όπως μαχαίρια, τσεκούρι και πέτρες.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο 23χρονων υπόπτων, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στη συμπλοκή και να τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της,

Ο ένας από τους δύο 23χρονους παρέμενε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, φρουρούμενος από μέλη της Αστυνομίας. Το πρωί σήμερα έλαβε εξιτήριο και μαζί με τον δεύτερο 23χρονο, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, που ύστερα από αίτημα της Αστυνομίας εξέδωσε διατάγματα εφταήμερης κράτησής τους, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.