ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 22χρονος- Παραδέχθηκε τρεις βιασμούς

Το χρονικό της υπόθεσης

Main Image x2 8 exclusive, Αστυνομία, βιασμός

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα, ηλικίας 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Ο νεαρός άνδρας, ηλικίας 22 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμού στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στο famagusta.news o Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου, η Αστυνομία από τα μέσα Απριλίου μέχρι πριν από λίγες μέρες δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τρεις γυναίκες τουρίστριες, που κατήγγειλαν ότι άγνωστος τις παρέσυρε και τις βίασε σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα.

Σύριος αιτητής Ασύλου ο δράστης

Ο ύποπτος, που είναι 22 ετών, αιτητής πολιτικού ασύλου, έφτασε στην Κύπρο παράνομα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αρχικά διέμενε στη Λευκωσία και στη συνέχεια πήγε στην Αγία Νάπα όπου και διέμενε μέχρι σήμερα.

Από την περιγραφή που έδωσαν τα θύματα στην Αστυνομία, έγινε αντιληπτό πως ο δράστης ήταν ο ίδιος. Αμέσως οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν να επεξεργάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και εντόπισαν ύποπτες κινήσεις ενός αλλοδαπού, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τη μία κοπέλα.

Η φωτογραφία του τυπώθηκε και άρχισε να επιδεικνύεται σε ιδιοκτήτες υποστατικών στην Αγία Νάπα. Ένας από αυτούς αναγνώρισε τον φερόμενο δράστη και έδωσε τα στοιχεία του στην Αστυνομία, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο τρόπος δράσης του προκαλεί συγκλονισμό

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, επέλεγε κοπέλες που είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλης και ήταν μόνες τους. Ακολούθως τις προσέγγιζε και τις μετέφερε σε απομονωμένα σημεία όπου και τις βίαζε.

Ο ύποπτος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για την έκδοση διατάγματος κράτησής του.

famagusta.news