ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Υπόθεση «ομαδικού βιασμού»: Περιέγραψε σκηνές τρόμου η 19χρονη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκε και σήμερα η 19χρονη Βρετανίδα που κατηγορείται για δημόσια βλάβη, σχετικά με ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς. Στη σημερινή διαδικασία, η Βρετανίδα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που φέρεται να έζησε υπό την απειλή των 12 ανδρών.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η 19χρονη με δάκρυα εξήγησε ότι προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ήταν τόσο φοβισμένη που λιποθύμησε δυο φορές κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. «Ποτέ δεν φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου», σημείωσε. «Φώναζα και ούρλιαζα. Ήμουν τόσο φοβισμένη που λιποθύμησα δυο φορές», είπε.

Η 19χρονη Βρετανίδα, η μαρτυρία της οποίας σχετικά με εξαναγκασμό από την κυπριακή αστυνομία χαρακτηρίστηκε αναξιόπιστη από τον δικαστή Αδάμο Δημοσθένους, ανέφερε ότι γνώρισε έναν 21χρονο Ισραηλινό τουρίστα, με τον οποίο μετέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έκανε συναινετικό σεξ. Ακολούθως, μπήκαν φίλοι του στο δωμάτιο και ο 21χρονος της μίλησε για ομαδικό σεξ, κάτι για το οποίο η ίδια αρνήθηκε. «Δεν ξέρω πόσοι από αυτούς με βίασαν. Όλοι φώναζαν», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της δίκης εντός δίκης, για την οποία η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι πιέστηκε από τις κυπριακές αρχές για να καταθέσει, ολοκληρώθηκε με το συμπέρασμα ότι η μαρτυρία της ήταν «αναξιόπιστη».

Πηγή: Philenews/dailymail.co.uk