Ανατροπή στην υπόθεση ομαδικού βιασμού: Συνελήφθη η 19χρονη – Ελεύθεροι οι 7

85216F1B 41EC 4D02 9AB1 800FF367748A exclusive, Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου, Υπόθεση Βιασμού, Υποθεση Ομαδικού Βιασμού

Ολική ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας για ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα. Όπως μεταδίδουν Ισραηλινά Μέσα, οι 7 νεαροί που κρατούνται ως ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της μέρας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το SigmaLive, η Αστυνομία συνέλαβε νωρίς το πρωί την 19χρονη Βρετανίδα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη της 19χρονης αφότου έλαβε τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων. Η νεαρή κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν. Ομολόγησε ότι η ίδια τους προσκάλεσε και αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την κινηματογραφούσαν ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη και προέβη στην σχετική καταγγελία. Τις επόμενες ώρες οι νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου όπου και θα απολυθούν.

Αύριο η νεαρή αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την εκδίκαση της υπόθεσης με το αδίκημα της πρόκλησης δημόσιας βλάβης.

Τα ισραηλινά Μέσα, επικαλούμενα πηγές από τους συνηγόρους υπεράσπισης των 7 νεαρών αναφέρουν ότι το απόγευμα οι νεαροί θα μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Ο δικηγόρος Nir Yaslovitzh σε δηλώσεις του ανέφερε, «όπως σας είχα πει δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν για διακοπές στην Αγία Νάπα έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Σήμερα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους και στις οικογένειές τους. Η κυπριακή Αστυνομία έφερε εις πέρας την έρευνα της υπόθεσης, με πολύ επαγγελματισμό”.

Πηγή: SigmaLive