ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Από την Καραϊβική στην Αγία Νάπα με σκάφος για να δει την οικογένειά του (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η οδύσσεια ενός 46χρονου ο οποίος διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό με ιστιοφόρο και έφθασε σχεδόν χωρίς καύσιμα στη μαρίνα Αγίας Νάπας, για να ξανασμίξει με την οικογένειά του

Στιγμιότυπο 2020 06 19 19.56.02 AyiaNapaMarina, Coronavirus, exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Μία πραγματικά συγκινητική ιστορία έφερε μαζί του το πρώτο σκάφος από το εξωτερικό το οποίο προσέδεσε στη μαρίνα Αγίας Νάπας. Ένας 46χρονος από την Καραϊβική, ταξίδεψε για 50 ολόκληρες μέρες, διασχίζοντας μάλιστα τον Ατλαντικό Ωκεανό περνώντας από χίλια κύματα για να έρθει στην Κύπρο και να ξανασμίξει με την οικογένειά του. 

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Με αισθήματα συγκίνησης κατέφθασε σήμερα το μεσημέρι το πρώτο ξένο σκάφος από την ημέρα λειτουργίας της μαρίνας Αγίας Νάπας, ο ιδιοκτήτης του οποίου έκανε στην κυριολεξία τον μισό γύρο του κόσμου, για να ξανασμίξει με την οικογένειά του.

Ο 46χρονος Grant, με τη βοήθεια του φίλου του Joseph, ξεκίνησαν πριν πενήντα μέρες από το νησί Γρενάδα της Καραϊβικής, με στόχο να φθάσουν στην Κύπρο. Όπως εξήγησε ο ίδιος στην κάμερα του Σίγμα, έλαβε αυτή την ομολογουμένως παράτολμη απόφαση, λόγω της απαγόρευσης πτήσεων εξαιτίας του κορωνοϊού. Όπως αναφέρει, επειδή ήθελε να ξανασμίξει με την αγγλοκύπρια γυναίκα και την κορούλα του, πήρε το σκάφος του διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό.

DSC 3201 scaled AyiaNapaMarina, Coronavirus, exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Grant, μιλώντας στην κάμερα του Famagusta.News, “διέσχισα τον Ατλαντικό Ωκεανό, την Καραϊβική, τη Μεσόγειο απλώς για να έρθω στην αγαπημένη μου σύζυγο. Ήταν τρομακτικό. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που διασχίζω τον Ατλαντικό. Και ο λόγος ήταν επειδή κουράστηκα να τηλεφωνώ και να ακούω τη γυναίκα μου να κλαίει. Είμαι χαρούμενος που είμαι ο πρώτος (ξένος επισκέπτης στη μαρίνα Αγίας Νάπας)”.

DSC 3161 scaled AyiaNapaMarina, Coronavirus, exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας

O 46χρονος Grant, έκανε στάση στην Πορτογαλία για ανεφοδιασμό και συνέχισε το ταξίδι του για άλλες 18 ημέρες στην Μεσόγειο Θάλασσα, καταπλέοντας σήμερα στη μαρίνα Αγίας Νάπας. Εκεί, υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και θα παραμείνει στο σκάφος για 72 ώρες μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του.

Famagusta.News