Αξιολογούν κλειστά κυκλώματα για την επίθεση στην Αγ. Νάπα– Αναζητούν 3ο άτομο

Ξυλοδαρμός 25χρονης Τ/κ: Αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα - Αναζητείται και τρίτο άτομο

1 2 exclusive

Τρίτο άτομο φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, εναντίον κοπέλας ηλικίας 25 ετών, που σημειώθηκε γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κεντρική περιοχή της Αγίας Νάπας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου αξιολογούν τα οπτικά πλάνα που εξασφαλίστηκαν από τα κλειστά κυκλώματα βιντεο-παρακολούθησης από την περιοχή στην Αγία Νάπα, όπου σημειώθηκε η επίθεση. Από τα πλάνα που αξιολογήθηκαν από την Αστυνομία φαίνεται ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο μαζί με τα δύο άλλα άτομα ηλικίας 22 και 30 ετών που συνελήφθησαν για την υπόθεση».

Δείτε επίσης: Ξυλοδαρμός Τ/κ: «Δεν θέλω να προκληθεί ένταση – Οι Αρχές επενέβησαν άμεσα»

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο στην υπόθεση, καθώς στην καταγγελία της η παραπονούμενη έθεσε θέμα καταγωγής, ο κ. Θεοδούλου απάντησε ότι «όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Σε άλλη ερώτηση απάντησε πως «καταβάλλονται προσπάθειες προς ταυτοποίηση και του τρίτου προσώπου που απ’ ότι φαίνεται από τα οπτικά πλάνα φαίνεται να βρισκόταν μαζί με τα δύο άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση το Σάββατο το απόγευμα. Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν την Κυριακή 4 Ιουνίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ