Χιλιάδες άτομα επισκέφθηκαν φέτος το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

71216932 2268397399949703 7932624228560404480 o Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ

Χιλιάδες άτομα, τουρίστες και ντόπιοι, επισκέφθηκαν και φέτος την Αγία Νάπα για να παρακολουθήσουν τις τριήμερες εκδηλώσεις στα πλαίσια του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ που διεξήχθησαν στην Κεντρική Πλατεία.

Τις εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων οι συναυλίες των Στέφανου Κορκολή, Σοφίας Μανουσάκη, Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργου Κακοσαίου και Αφροδίτης Χατζημηνά, παρακολούθησαν επίσης μεταξύ άλλων ο Επίτροπος Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη, ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο Huang Xingyuan και βουλευτές της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: 
Η Αγία Νάπα τίμησε τον Κίκη Κωνσταντίνου για τη διαχρονική του προσφορά (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου εντυπωσίασε για πρώτη φορά επί σκηνής (ΒΙΝΤΕΟ)
Εντυπωσιακές εικόνες από την έναρξη του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις εντυπώσεις κέρδισε «η παράσταση υπερθέαμα που έδωσαν διάσημα καλλιτεχνικά σχήματα από την κινεζική πόλη Guangzhou, οι κυπριακές μουσικοχορευτικές παραγωγές «Κύπρος της Γης Παράδεισος Ροδόσταγμα Λουσμένη» και «Χρώματα και Πινελιές της Αγιάνναπας Παράδοσης» και η μουσική παράσταση «Και έχω την αγάπη πρίμα».

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας διακρίνεται για το υψηλό του επίπεδο, την ποιότητα αλλά και για την εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες του. Η Αγία Νάπα συνδυάζει την εμπειρία και τον πολιτισμό μαζί με τον τουρισμό, τρία στοιχεία που αποτελούν το θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο χτίστηκε ο τουρισμός και αποτελούν μέρος του χαρακτήρα της πόλης και ένα από τους λόγους για τους οποίους η Αγία Νάπα μετατράπηκε σε κορυφαίο τουριστικό θέρετρο της Κύπρου».

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε «στην στρατηγική που έχει εφαρμόσει ο Δήμος για την υλοποίηση του οράματος του έτσι ώστε να καταστεί η Αγία Νάπα το καλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο της Μεσογείου» ενώ αναφορά έκανε στα έργα που έχουν παραδοθεί και σε άλλα που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης αξίας πέραν των 55 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία «θα αναβαθμίσουν σημαντικά την Αγία Νάπα και το τουριστικό της προϊόν».

Στο δικό του χαιρετισμό ο Επίτροπος Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη ανέφερε ότι «το Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Νάπας είναι από τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα Φεστιβάλ της Κύπρου, το οποίο για 35 ολόκληρα χρόνια συμβάλει στην αναβάθμιση του πολιτιστικού γίγνεσθαι της χώρας μας».