Δεν σχετίζεται η καφετέρια ή ο ιδιοκτήτης με την απόπειρα στην Αγία Νάπα

86969933 225834661791059 5687639716225089536 n Νέα Αμμοχώστου

Καμία σχέση δεν φαίνεται να έχει η καφετέρια στην οποία σημειώθηκε η δολοφονική απόπειρα εναντίον συγκεκριμένου προσώπου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία είδαν μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έχει στα χέρια της η Αστυνομία, η καφετέρια δεν είχε ουδεμία σχέση με την υπόθεση και ως εκ τούτου στόχο δεν αποτέλεσε ούτε η καφετέρια αλλά φυσικά ούτε και ο ιδιοκτήτης σύμφωνα με τα όσα παρερμηνεύτηκαν από συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της ιστοσελίδας μας, από συγκεχυμένες και λανθασμένες πληροφορίες.

Τουναντίον, το συγκεκριμένο μαγαζί, αποτελεί την ιστορικότερη, ίσως, καφετέρια της Αγίας Νάπας και μία από τις πρώτες (αν όχι την πρώτη) η οποία παρέμεινε ανοικτή κατά τη χειμερινή περίοδο στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό και τον χειμερινό τουρισμό στην πόλη της Αγίας Νάπας αλλά και προσφέροντας χώρο εστίασης στους κατοίκους, όχι μόνο της Αγίας Νάπας αλλά ολόκληρης της επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς και των ντόπιων και ξένων επισκεπτών της.

86979267 192502921858957 543307946990239744 n Νέα Αμμοχώστου

Αποτελεί, παράλληλα, στέκι ατόμων κάθε ηλικίας, από έφηβους μέχρι ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καθώς και οικογένειες, ενώ το μενού του σε καφέδες, κοκτέιλ ή φαγητά είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Παράλληλα, είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κανείς ελεύθερο τραπεζάκι, κυρίως τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις μέρες όπου προβάλλεται ποδοσφαιρικός αγώνας.

Η καφετέρια η οποία είναι ανοικτή από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2 τα ξημερώματα δέχθηκε τον χειμώνα του 2019 μία μεγάλη ανακαίνιση αλλάζοντας εντελώς τη φιλοσοφία αλλά και τη διακόσμησή της, κάνοντάς την περισσότερο φιλική προς τον επισκέπτη και τους θαμώνες, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή ο ιδιοκτήτης της για τον οποίο έχουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια, βρέθηκε στο πλευρό των τεσσάρων τραυματιών, έτοιμος να τους στηρίξει.

Πάντως, αξίζει να επισημανθεί ότι τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και το προσωπικό, σήκωσαν μανίκια και άνοιξαν την καφετέρια για το κοινό από το ίδιο βράδυ της Κυριακής, ενώ από την ίδια μέρα συνεργεία έπιασαν δουλειά και έκαναν ριζική ανακαίνιση στα σπασμένα παράθυρα και τις ζημιές που προκλήθηκαν. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι την ίδια κιόλας μέρα αλλά και την επόμενη την καφετέρια επισκέφθηκαν πάρα πολλοί κάτοικοι της Αγίας Νάπας και της γύρω περιοχής για να δηλώσουν ότι στέκονται στο πλευρό του επιχειρηματία και ότι επρόκειτο για ένα συμβάν το οποίο δεν θα επηρεάσει ούτε τη λειτουργία αλλά ούτε και τους επισκέπτες της.

Famagusta.News