Δήμαρχος Αγίας Νάπας: Χαιρετίζει τη συμφωνία Κυβέρνησης – Wizz Air

Wizz Air base at Larnaka Airport Coronavirus, exclusive, Χρήστος Ζαννέτου

Τη σύναψη της συμφωνίας που έχει κάνει η Κυβέρνηση με την Ουγγρική Αεροπορική Εταιρεία Wizz Air, σύμφωνα με την οποία, η Κύπρος καθιερώνεται ως μόνιμη βάση της Εταιρείας χαιρετίζει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζαννέττου χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή πολύ σημαντική αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα η τουριστική βιομηχανία, αφού όπως επισήμανε θα συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην επανεκκίνηση του Τουρισμού μετά τις δραματικές επιπτώσεις που έχει υποστεί τους μήνες Μάρτιο – Μάιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και στη σύνδεση της χώρας μας με νέους προορισμούς.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες προς την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα προς στον Υπουργό Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο και στον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο αφού όπως ανέφερε εξαιτίας των άοκνων προσπαθειών που κατέβαλαν, κατάφεραν την επίτευξη αυτής της τόσο σημαντικής συμφωνίας, η οποία θα έχει ευεργετικές εξελίξεις για τον τουρισμό τόσο της Επαρχίας μας όσο και της χώρας μας γενικότερα.

Famagusta.News