Δήμαρχος Αγίας Νάπας: Επιθεώρησε τις οργανωμένες παραλίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με αφορμή το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών για τους πολίτες, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου επισκέφθηκε το Σάββατο, 23 Μαΐου τις οργανωμένες παραλίες προκειμένου να εποπτεύσει αν τηρούνται όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας των πολιτών και να έχει εικόνα για τυχόν λειτουργικά προβλήματα.

Κατά την επίσκεψή του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Κυπρίους παραθεριστές, οι οποίοι του εξέφρασαν την μεγάλη ικανοποίησή τους για την πολύ καλή οργάνωση που επικρατεί στις παραλίες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ανέφερε ότι “η εικόνα της σημερινής λειτουργίας των παραλιών ήταν πολύ ικανοποιητική, τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται αυστηρά και μέχρι στιγμής δεν παρουσιάστηκε κανένα απολύτως πρόβλημα”.

Ο κ. Ζαννέττου διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει να τηρεί κατά γράμμα τα διαγράμματα του Υπουργείου Υγείας και να ενισχύει το δίχτυ προστασίας των πολιτών σε όλες τις παραλίες μέχρι να βγει η χώρας μας από την κρίση.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις εκατοντάδες των Κυπρίων επισκεπτών που επέλεξαν να παραθερίσουν στις παραλίες της Αγίας Νάπας αλλά και το προσωπικό του τμήματος παραλιών του Δήμου που με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε όλα σήμερα κύλησαν ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Famagusta.News