Δημήτρης Μασιάς: “Δεν είμαστε έτοιμοι για VAR, θα πρέπει να το δουλεύουν ξένοι”

dimitrismasiayianapa Νέα Αμμοχώστου

Ως πρόεδρος της Αγίας Νάπα, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Δημήτρης Μασιά για το ξεκίνημα της ομάδας του στη Β’ κατηγορία, τη διαιτησία και το VAR.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μασιά στο Ράδιο Πρώτο:
Για το παιχνίδι με τον Διγενή Ύψωνα: Ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας, η μπάλα μας τιμώρησε. Συνεχίζουμε, δεν τα βάζουμε κάτω, για μένα δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, το γνωρίζαμε. Θεωρώ ότι με τους δύο ομίλους θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό. Πρέπει αυτό να το συζητήσουμε ξανά στο τέλος της χρονιάς, επειδή πρώτη φορά εφαρμόζεται. Δεν οριοθετήσαμε στόχο, δεν είπαμε μεγάλα λόγια, όμως στόχος είναι η άνοδος στα σαλόνια και βλέπουμε όσο πιο ψηλά. Να μπούμε πρώτα στην τετράδα και θα γίνε και αναθεώρηση στόχου.

Για τις διακοπές του πρωταθλήματος: Είναι κακό για τις ομάδες, βγαίνουμε από το πρόγραμμα και ψάχνουμε φιλικά, όμως δεν έχουμε επιλογές. Είναι άσχημο για τους ποδοσφαιριστές.

Η Αγία Νάπα ακόμη είναι ανοιχτή ως περιοχή, υπάρχει βοήθεια οικονομικά, όλοι έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη και ελπίζω να τους το ανταποδώσουμε με μία καλή πορεία.

Για διαιτησία: Ήμουν σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια. Μιλάω μαζί τους, έχω άριστη επαφή. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος, όταν υπάρχουν φωνές από τα σωματεία αυτό σημαίνει. Θέλει δουλειά, ελπίζω ότι θα διορθωθούν κάποια πράγματα. Για εμάς η διαιτησία μέχρι στιγμής ήταν καλή, πάντα θα υπάρχουν και οι κακές και οι καλές ημέρες.

Για VAR: Οι απόψεις διίστανται η αλήθεια, για χώρες που υπάρχει προκατάληψη είναι αναγκαίο. Πρέπει να δούμε πως θα έρθει, ποιοι θα το δουλεύουν κτλ. Στην Ελλάδα υπήρχαν λάθη. Στην παρούσα φάση δεν είμαστε έτοιμοι να το βάλουμε στη ζωή μας, εκτός αν θα το δουλεύουν ξένοι. Πάλι τα ίδια θα έχουμε, αν μπουν συγκεκριμένα ονόματα. Ο κόσμος θα έχει προκατάληψη, στην Κύπρο ζούμε.

Πηγή: Sigmalive