Δήμος Αγίας Νάπας: 1.300 σετ ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν για επαναπατρισθέντες φοιτητές

2.600 voucher παρέδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Γύρω στα 2600 voucher “Ayia Napa Voucher Covid 19”, (1300 για δωρεάν είσοδο για τέσσερα άτομα στο Δημοτικό Μουσείο “Θάλασσα” και άλλα 1300 για δύο κρεβατάκια μαζί με ομπρέλα σε οποιαδήποτε παραλία), παρέδωσε πρόσφατα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου στους διευθυντές δέκα ξενοδοχείων, τα οποία φιλοξενούν επαναπατρισθέντες συμπατριώτες μας (φοιτητές και μη), που είχαν εγκλωβιστεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού σε χώρες του εξωτερικού και έπρεπε να τεθούν σε περιορισμό για 14 ημέρες.

Παραδίδοντας τα voucher ο κ. Ζαννέτου ανέφερε στους διευθυντές ότι, ο Δήμος Αγίας Νάπας με την κίνηση του αυτή θέλησε να δημιουργήσει ημέρα γνωριμίας της Αγίας Νάπας, έτσι ώστε να προσφέρει μετά την περίοδο της καραντίνας ζεστή φιλοξενία και λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς στους επαναπατρισθέντες συμπατριώτες μας, για τους οποίους επιλέγηκε ως προσωρινός χώρος διαμονής τους η Αγία Νάπα και οι οποίοι έχουν ταλαιπωρηθεί μέχρι τον επαναπατρισμό τους αλλά και με την καραντίνα των 14 ημερών.

Από την πλευρά τους οι διευθυντές των ξενοδοχείων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την πολύ καλή πρωτοβουλία του Δήμου, η οποία όπως τόνισαν συμβάλει στην προβολή προς τα έξω της καλής εικόνας της Αγίας Νάπας αλλά και στην προσέλκυση ντόπιων τουριστών.

Famagusta.News