Δυσφημίζουν την Αγία Νάπα οι Βρετανοί: «Κίνδυνος για νεαρές…»

Στιγμιότυπο 2019 05 31 11.38.29 Νέα Αμμοχώστου

Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, πολλά βρετανικά ΜΜΕ αναπαράγουν δυσφημιστικά δημοσιεύματα που αφορούν καλοκαιρινούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους και την Αγία Νάπα.

Σε δημοσίευμά της, η Dailystar αναφέρει ότι νεαρά κορίτσια, τα οποία έρχονται στην Αγία Νάπα και νιώθουν πιο “ελεύθερα”, ρισκάρουν να βρεθούν εν αγνοία τους σε πορνογραφικά σάιτ.

Τα βίντεο στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα, απαθανατίζουν γυναίκες να διασκεδάζουν παίζοντας “παιχνίδια με αλκοόλ” και χορεύοντας γυμνές πάνω σε τραπέζια σε νυχτερινά κέντρα του νησιού.

Σχετικό βίντεο, το οποίο είχε τραβηχτεί στην Αγία Νάπα στις 11 Μαΐου και έχει ήδη 128,000 views, κυκλοφορεί ήδη σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Στις πληροφορίες για το βίντεο, ο χρήστης που το ανέβασε γράφει: “Δεν παίρνει και πολύ χρόνο γι’ αυτά τα κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους και να παίξουν με όποιον άντρα βρίσκεται στο μπαρ”.

Ένα άλλο βίντεο, το οποίο είχε τραβηχτεί τον Απρίλιο, έχει 118,000 views. Στις πληροφορίες γράφει ότι “αυτή ήταν μια αξέχαστη νύχτα. Άρχισε με πολλά καυτά κορίτσια να παίζουν με τους άντρες, αλλά στη συνέχεια άρχισαν έναν διαγωνισμό με βρεγμένες μπλούζες”.

Αυτές οι ιστοσελίδες υπόσχονται ότι πρόκειται για 100% αληθινά κορίτσια σε διακοπές, τα οποία διασκεδάζουν στα μπαρ του νησιού. Αυτά τα βίντεο, μάλιστα, είναι ορατά μόνο σε όσους πληρώσουν για να τα δουν στις σχετικές ιστοσελίδες.

Πηγή: SigmaLive