Ελβετίδα επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 30 φορές

Ανακηρύχθηκε «Πρέσβειρα του Τουρισμού»

9644A0F1 B658 498B 9267 6FC97097F077 Δήμος Αγίας Νάπας, Πρέσβεις Τουρισμού

Ελβετίδα ήρθε στην Αγία Νάπα 30 φορές και ανακηρύχθηκε σε «Πρέσβειρα του Τουρισμού» της Αγίας Νάπας.

Σε τελετή που έγινε στο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου τίμησε την περασμένη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου την κυρία Claudia Ursula Schulthess από την Ελβετία με αναμνηστική πλακέτα και με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» για τις 30 επισκέψεις της στην Αγία Νάπα.

Απονέμοντας της την ανώτατη διάκριση του Δήμου ο κ. Ζαννέττου της εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες τόσο για τις πολυάριθμες επισκέψεις της όσο και για την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνει τόσα χρόνια για την Αγία Νάπα επισημαίνοντάς της παράλληλα ότι ο Δήμος πλέον δεν τη θεωρεί επισκέπτη αλλά δημότη της Αγίας Νάπας.

Την ενημέρωσε επίσης για το θεσμό του «Πρέσβη του Τουρισμού», τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του και τους λόγους της βράβευσής της.

Συγκινημένη η Ελβετίδα τακτική επισκέπτρια ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την τιμή που της έκανε να την ανακηρύξει σε «Πρέσβειρα του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», μία πόλη όπως ανέφερε που αγαπά πάρα πολύ και θα είναι όσο της επιτρέπει η υγεία της ο μοναδικός τουριστικός προορισμός για τις διακοπές της.