Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια: “Η Αγία Νάπα να είναι ένας Δήμος πρωταγωνιστής” (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Υπέβαλε και επίσημα την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αγίας Νάπας

IMG 3106 scaled Αιμιλία Ευαγγέλου - Ξύδια, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικές Εκλογές Αγία Νάπα 2019, Εκλογές, Νέα Αμμοχώστου

Δύο υποψηφιότητες, του Χρίστου Ζαννέττου και της Αιμιλίας Ευαγγέλου Ξύδια, υποβλήθηκαν σήμερα για την αναπληρωματική εκλογή νέου Δημάρχου Αγίας Νάπας, ύστερα από την υπουργοποίηση του Γιάννη Καρούσου.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Ζαννέτου: “Να καταστεί η Αγία Νάπα ο πρώτος τουριστικός προορισμός της Μεσογείου” (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γύρω στις 11:00 της Δευτέρας, προσήλθε στην Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου η Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Νάπας, Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια, η οποία υπέβαλε την υποψηφιότητα της και σε δηλώσεις της είπε πως “αυτή τη πολύ σημαντική στιγμή για μένα θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου ότι θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου για να πετύχω τους στόχους μου που πιστεύω ότι είναι ταυτόχρονα και στόχοι του κάθε κατοίκου της Αγίας Νάπας”.

Πρόσθεσε ότι “γνωρίζω τις δυσκολίες, γνωρίζω όμως τη δυνατότητα και τη θέληση μας να τις ξεπεράσουμε. Θα αγωνιστώ για να συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά την πορεία μας όλοι μαζί για την Αγία Νάπα” είπε και κάλεσε όλους τους συνδημότες της “στις 12 Ιανουαρίου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γιατί η Αγία Νάπα αξίζει, η Αγία Νάπα πρέπει να είναι ένας αυτόνομος Δήμος, η Αγία Νάπα πρέπει να είναι ένας Δήμος πρωταγωνιστής. Με καθαρές απλές, συλλογικές θέσεις θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για την Αγία Νάπα του αύριο” είπε.

IMG 3120 Αιμιλία Ευαγγέλου - Ξύδια, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικές Εκλογές Αγία Νάπα 2019, Εκλογές, Νέα Αμμοχώστου

Απαντώντας σε ερώτηση η υποψήφια Δήμαρχος είπε πως “προτεραιότητα μας ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν να προχωρήσουμε σε ένα αυτόνομο Δήμο”.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Έπαρχος Αμμοχώστου, Γεώργιος Χρυσαφίνης, είπε ότι “μέχρι τις 12.30 δεν προσήλθε άλλο άτομο να υποβάλει υποψηφιότητα για τη Δημαρχία Αγίας Νάπας, ενώ θα δοθεί προθεσμία μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019, για τυχόν ενστάσεις”.

Πρόσθεσε ακόμα ότι “η αναπληρωματική εκλογή για ανάδειξη νέου Δημάρχου Αγίας Νάπας θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου 2020 και σ’ αυτήν δικαίωμα ψήφου έχουν 3334 εκλογείς, εκ των οποίων 2687 είναι Κύπριοι και 647 Κοινοτικοί, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε 4 εκλογικά κέντρα. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις επτά το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα με διάλειμμα μίας ώρας από τις 12 μέχρι τη μία το μεσημέρι”.