Εντυπωσιακές εικόνες από την έναρξη του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας (ΒΙΝΤΕΟ)

71106061 10156720965372634 3981517979987738624 n Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ

Επίσημα άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

Το Φεστιβάλ άρχισε με μία παράσταση – υπερθέαμα όπου παρουσιάστηκαν διάσημα καλλιτεχνικά σχήματα της κινεζικής πόλης Guangzhou, τα οποία συνδύασαν το τραγούδι, τον χορό, τις πολεμικές τέχνες και τα ακροβατικά ταξίδεψαν το κοινό στον πολιτισμό της μακρινής ανατολής.

Η παράσταση που έφερε τον τίτλο “Αγκαλιάστε την Guangzhou της Κίνας και την Αγία Νάπα της Κύπρου: Κίνα – Κύπρος Διπλωματικές Σχέσεις για 48 χρόνια και 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουρισμού και Πολιτισμού Κίνας – Κύπρου “Βelt and Road”, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης 48 χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και Κίνας και της στενής συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο πόλεις – Αγία Νάπα και Guangzhou – μετά υπογραφή πρωτοκόλλου της πρώτη φάσης αδελφοποίησης.

Προηγήθηκε κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου, παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων και ακολούθησαν χοροί στο χώρο πλησίον του κυκλικού κόμβου, απέναντι από το Μεσαιωνικό Μοναστήρι.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ τέλεσε ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Κύπρο Huang Xingyuan.

Το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας συνεχίζεται απόψε με τη συναυλία με τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη και κορυφώνεται αύριο Κυριακή με τη συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Χορηγός Επικοινωνίας: Famagusta.News

Thematika Post 1 Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ Thematika Post 2 Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ