Επισκέφθηκαν 93 και 75 φορές την Αγία Νάπα

72083934 2277924505663659 1851905673726525440 o Νέα Αμμοχώστου, Πρέσβεις Τουρισμού

Με τις ενενήντα-τρεις και εβδομήντα-πέντε επισκέψεις στο ενεργητικό τους οι Βρετανοί John James και Margaret Ann Lorimer και η Susan Mary Griffiths, απέδειξαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο πόσο λατρεύουν την Αγία Νάπα και συνειδητά έχουν επιλέξει να παραμείνει για πάρα πολλά χρόνια ο μοναδικός προορισμός των διακοπών τους.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τους πιστούς φίλους του με την ανώτατη διάκριση, δηλαδή, του “Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας” αποδεικνύοντας τους παράλληλα ότι ο Δήμος αναγνωρίζει τους τακτικούς επισκέπτες του και τους θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι του.

Γι’ αυτό σε ειδική τελετή που έγινε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος τους απένειμε αναμνηστική πλακέτα και το μετάλλιο του Πρέσβη, εξηγώντας τους παράλληλα για το θεσμό του “Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας”, τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του καθώς και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα το οποίο θα τους αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Ταυτόχρονα εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες τόσο για τις πολλαπλές επισκέψεις τους όσο και για την ιδιαίτερη προτίμησή τους στην Αγία Νάπα και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος δεν τους θεωρεί απλά επισκέπτες αλλά δημότες της Αγίας Νάπας.

“Η έμπρακτη αγάπη σας για την πόλη μας” ανέφερε “αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αφού την προβάλλετε στις χώρες σας ως ένα καθ’ όλα αξιόλογο τουριστικό προορισμό.