Επιστρέφει το Ayia Napa Soccer Festival – Όλες οι πληροφορίες

Δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή

271606816 4641273445967701 793575281842584460 n exclusive, Ποδόσφαιρο, Φεστιβάλ

Το Ayia Napa Soccer Festival, το μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου νέων της περιοχής, επιστρέφει.

Διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση του τουρνουά εδώ:

Οι διοργανωτές του τουρνουά θα προσπαθήσουν να λειτουργήσουν με βάση όπως περιγράφεται παρακάτω, αλλά θα διατηρήσουν το δικαίωμα να αλλάξουν το πρόγραμμα σύμφωνα με εξωτερικές επιρροές όπως ο κακός καιρός, οι καθυστερημένες αφίξεις και οι καθυστερημένες αλλαγές στα παιχνίδια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορεί να επεκταθεί πριν ή μετά το τουρνουά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας ειδικά των ομάδων του εξωτερικού.

Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να προσέρχονται έγκαιρα στους αγώνες τους, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις, παράπονα ή πιθανοί αποκλεισμοί. Δεν επιτρέπεται η καθυστερημένη έναρξη των αγώνων, εκτός εάν οφείλεται σε σοβαρούς και απρόβλεπτους λόγους.

Σε τέτοιες δικαιολογημένες περιπτώσεις και εάν είναι δυνατόν το πειθαρχικό συμβούλιο του τουρνουά διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει νέα ώρα για την έναρξη των αγώνων. Οι διοργανωτές του τουρνουά διατηρούν το δικαίωμα να προσαρμόσουν ή να αλλάξουν οποιονδήποτε από τους κανόνες και κανονισμούς του τουρνουά οποιαδήποτε στιγμή πριν ή κατά τη διάρκεια του τουρνουά χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τις ομάδες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του τουρνουά και του τουρνουά γενικότερα.

Τέτοιες αλλαγές θα κοινοποιηθούν στις ομάδες αμέσως μετά την απόφαση.

Είναι σημαντικό να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή,για να ληφθούν επιπλέον μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων ομάδων. 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://www.tournamentregistrations.com/admin/login?fbclid=IwAR0lXes_ybXXyWAA77BrwEp04asBHFtYqxiNuavEi6zc95KeyF3gsTSJ4Zo

Το Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Νέων Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί ξανά στις 16 έως 21 Απριλίου 2022.