Εθελοντές καθάρισαν τις παραλίες της Αγίας Νάπας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πέραν των 140 σακουλιών από σκουπίδια μάζεψαν σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου κατά τη διάρκεια της εκστρατείας καθαριότητας που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 7η Παγκύπρια εκστρατεία “Let’s do it Cyprus! – Καθαρί-Ζω την Κύπρο σε μια μέρα”, οι εκατόν και πλέον εθελοντές οργανωμένων συνόλων του Δήμου και μεμονωμένα άτομα.

Στην σημερινή εκστρατεία καθαριότητας του Δήμου έλαβαν μέρος εθελοντές από την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, από τα Στρατόπεδα Δημητράκη Χριστοδούλου και Φώτη Πίττα (643 Σωτήρα, 611 Σωτήρα και ο Λόχος της 7ης Ταξιαρχία Πεζικού), του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Αγίας Νάπας, από την Νεολαία του ΑΚΕΛ Αγίας Νάπας, των Συνδέσμων Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας – Αντώνης Τσόκκος και Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας, του Ανοικτού Σχολείου Αγίας Νάπας, των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας, του Χριστιανικού Συνδέσμου και του Κατηχητικού Αγίας Νάπας, από τον Ναυαγοσωστικό ΄Ομιλο “Ευαγόρα”, από το Σύνδεσμο Αυτισμού Αμμοχώστου, από τη Σχολική Εφορεία Αγίας Νάπας, , την Παιδική Λέσχη ΣΚΕ Αγίας Νάπας, από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αγίας Νάπας – Κάβο Γκρέκο, το προσωπικό του Δήμου Αγίας Νάπας, το οποίο συμμετείχε αφιλοκερδώς καθώς και ομάδα εθελοντών δημοτών και τουριστών.

Μετά το πέρας της εκστρατείας η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ευημερίας, Δημόσιας Υγείας και Καθαριότητας κυρία Τασούλα Τσοκκή, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και έλαβαν μέρος στην εκστρατεία, τονίζοντας ότι με τη συμμετοχή τους συνέβαλα στο να παραμείνουν οι φυσικές ομορφιές της χώρας μας καθαρές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στις συντονίστριες της εκστρατείας καθαριότητας κυρίες Χρύσω Καλλίσσιη, (Υγειονομικό Λειτουργό του Δήμου) και Μαρία Τοφινή Τσαντίλα (Πολιτιστικό Λειτουργό του Δήμου καθώς και σε όλο το προσωπικό για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή και προσφορά.

Ως γνωστό η παγκύπρια εκστρατεία “Let’s do it Cyprus! – Καθαρί-Ζω την Κύπρο σε μια μέρα” τελεί υπό την αιγίδα της επιτρόπου Περιβάλλοντος κυρίας Ιωάννας Παναγιώτου και στόχο έχει την απαλλαγή της χώρας μας από τα σκουπίδια.

Famagusta.News

Ροη Ειδησεων

Δημοτικές εκλογές: Το “έλα να δεις” στο στούντιο του ΡΙΚ για νέο Δήμο Αγίας Νάπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο debate στο στούντιο του ΡΙΚ για τον νέο…

9 Μαΐου, 2024

Γιάννης Καρούσος: Το όραμά του για ανάπτυξη της τουριστικής εμπειρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όραμά του για ενίσχυση της τουριστικής εμπειρίας μέσω μικρών και όμορφων παρεμβάσεων εισηγείται ο…

9 Μαΐου, 2024

Απεβίωσε 66χρονος κύπριος κατάδικος στις φυλακές

Κύπριος κατάδικος, ηλικίας 66 χρονών, "με σοβαρά χρόνια ιατρικά προβλήματα", παρουσίασε την Πέμπτη, επιδείνωση της…

9 Μαΐου, 2024

Επ.Αμμοχώστου: Αβεβαιότητα και ανησυχία ξενοδόχων για την φετινή τουριστική σεζόν

Με άγχος για τους ξενοδόχους ξεκινά η νέα τουριστική σεζόν καθώς χαμηλότερες από το 2023…

9 Μαΐου, 2024

Υπ. Εργασίας: Οι συμφωνίες να είναι σεβαστές από όλους για Λιμάνι Λάρνακας

Οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους, είπε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων,…

9 Μαΐου, 2024

Υπ. Υγείας: Αυξητική η τάση των ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες στην Κύπρο

Στην Κύπρο ο εκτιμώμενος αριθμός των ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες ανέρχεται περίπου στους 1.400, συμπεριλαμβανομένων 697…

9 Μαΐου, 2024