Έτσι θα μοιάζει το αστικό κέντρο της Αγίας Νάπας (εικόνες)

a1 exclusive, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Μακέτα του νέου αστικού κέντρου της Αγίας Νάπας δημοσίευσε τη Δευτέρα στον λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος.

Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν σχέδια της ανάπλασης του αστικού κέντρου της πόλης, όπως αυτά διαμορφώνονται βάσει των σχεδιασμών του Αρχιτεκτονικού Γραφείου “Polytia Armos”.

Οι μακέτες περιλαμβάνουν πλακόστρωτους δρόμους με πλατείες που θυμίζουν σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Περιλαμβάνονται, επίσης, όπως φαίνεται και στις εικόνες, καταστήματα με ομοιόμορφη αρχιτεκτονική όψη που συνάδουν με τη φιλοσοφία του σχεδιασμού.

Polytia armos Architects

Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο “Polytia Armos” ιδρύθηκε το 1977 στη Λευκωσία από τον γνωστό αρχιτέκτονα Νίκο Μεσαρίτη, διαθέτει πολύχρονη πείρα στο θέμα ανάπλασης πλατειών, αφού στα έργα του εντάσσεται η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Πάφου, η ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, ενώ συμμετείχε σε μελέτη για το Γενικό Χωροταξικό Σχέδιο Περιοχής Μεταξύ Παλιού και Νέου Λιμανιού στην Λεμεσό, ενώ το 1991 ανέλαβε τον σχεδιασμό του υφιστάμενου Δημαρχείου Παραλιμνίου.

Δείτε τις εικόνες από τις μακέτες:

a exclusive, Τοπική Αυτοδιοίκηση a3 exclusive, Τοπική Αυτοδιοίκηση a2 exclusive, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Famagusta.News