Εξέλιξη με ψευδή καταγγελία ομαδικού βιασμού – Αποσύρεται ο συνήγορος

b ayia napa rape accuser photo 2 thumb large exclusive, Υπόθεση Βιασμού, Υποθεση Ομαδικού Βιασμού

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγείται εκ νέου σήμερα η 19χρονη Βρετανίδα η οποία κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς. Η αρχική καταγγελία μετά από αρκετά «επεισόδια» απεδείχθη ψευδής και οι 12 νεαροί Ισραηλινοί βρίσκονται ήδη στη χώρα τους.

Η νεαρή που τώρα είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της πρόκλησης δημόσιας βλάβης φέρεται σύμφωνα πάντα με βρετανικά δημοσιεύματα να έχει δώσει κατάθεση «υπό πίεση». Αυτά και άλλα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να οδηγούν τον συνήγορο υπεράσπισής της στο να αποχωρήσει από την εκπροσώπησή της.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο ο συνήγορος αναμένεται να εκφράσει την πρόθεσή του προς το Δικαστήριο και όπως όλα δείχνουν το «σίριαλ» αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι.

Λίγο πριν παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου η 19χρονη Βρετανίδα, ένα νέο επεισόδιο στην υπόθεση προκαλεί ερωτηματικά, μετά από τη «διαρροή» μηνύματος sms στη βρετανικά Sun. Παράλληλα, νεότερο δημοσίευμα θέτει κάποια ερωτήματα σε σχέση με τους χειρισμούς της Αστυνομίας.

Πηγή: SigmaLive