Φονικό Αγίας Νάπας: Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης εξετάζει η Αστυνομία

DSC 3246 Garry Boris Χριστοδούλου, Αστυνομία, δολοφονία, Νέα Αμμοχώστου, ΦΟΝΟΣ
©Famagusta.News

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία στην Αγία Νάπα, μετά τη δολοφονία αλλοδαπός 33 χρόνων με γαλλικό διαβατήριο που σημειώθηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυκτα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. Συγκεκριμένα γύρω στις 11 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για την ύπαρξη ακινητοποιημένου αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, ένα περίπου χιλιόμετρο πριν από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας».

Πρόσθεσε ότι «μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντοπίστηκε σε παγκέτο του δρόμου αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή και τα φώτα και θρυμματισμένο το τζάμι του οδηγού. Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στη γύρω περιοχή και σε σημείο απέναντι από το δρόμο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο, μέσα σε θαμνώδη περιοχή εντοπίστηκε νεκρό πρόσωπο που έφερε αριθμό τραυμάτων τα οποία προφανώς προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο».

Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και διεξάγονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στη σκηνή μετέβησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία.

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις ότι έγινε ανακοπή της πορείας του οχήματος στο οποίο επέβαινε το θύμα, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε πως «οι εξετάσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Είναι κάτι που διερευνάται και αναμένεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθούν κάποιες απαντήσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο διαπράχθηκε το συγκεκριμένο έγκλημα».

Σε άλλη ερώτηση απάντησε πως το θύμα «είναι γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία» και σημείωσε πως με την ολοκλήρωση των ερευνών που διεξάγονται θα λάβουμε όλες τις απαντήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε ερώτηση κατά πόσον οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν υπάλληλος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου επανέλαβε ότι «οι εξετάσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο» προσθέτοντας πως «αυτό είναι κάτι που θα εξεταστεί σε μεταγενέστερο στάδιο».

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος αλλοδαπός με γαλλικό διαβατήριο, ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής, χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

0 02 05 88c23e97401431bd96e72ea5543cc60682c5f341974c058212217c98b39a030b 1c6d93e295d62b Garry Boris Χριστοδούλου, Αστυνομία, δολοφονία, Νέα Αμμοχώστου, ΦΟΝΟΣ