Φόνος Αγίας Νάπας: Ανοίγει ο αυτοκινητόδρομος – Όλες οι εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

DSC 3224 Garry Boris Χριστοδούλου, Αστυνομία, δολοφονία, Νέα Αμμοχώστου, ΦΟΝΟΣ
©Famagusta.News

Φόνος διαπράχθηκε τα μεσάνυκτα στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας στο ύψος του κυκλικού κόμβου Αγ.Νάπας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία γύρω στις 23:00 ότι κοντά στον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας υπήρχε ένα ακινητοποιημένο όχημα. 

Μέλη της Δύναμης μετέβηκαν στην σκηνή και εντόπισαν ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν ξεκινημένο και είχε τα φώτα πορείας του ανοικτά.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Το αυτοκίνητο ήταν κλειστό και στην θέση του οδηγού δεν υπήρχε κανείς. Μετά από ερεύνα, εντοπίστηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και σε δασώδη περιοχή ένα πτώμα το οποίο έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ενέδρα θανάτου. Εντύπωση προκαλεί η “σφαίρα μήνυμα”.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 33χρονο αλλοδαπό άνδρα κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου, υπάλληλο νυχτερινού κέντρου, ο εργοδότης του οποίου είχε κριθεί ένοχος για το τετραπλό φονικό πριν δύο χρόνια με θύματα τον Φάνο Καλοψιδιώτη, το ζεύγος Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και έναν εκ των δραστών.

Ο 33χρονος διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Στην περιοχή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ηγεσίας της Αστυνομίας ενώ οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Η περιοχή όπου διαπράχθηκε ο φόνος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Η Αστυνομία φρουρεί και το διαμέρισμα του νεκρού που βρίσκεται στην Αγία Νάπα και με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν έρευνες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Κλειστός λόγω αστυνομικών ερευνών ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Κλειστές παραμένουν οι 4 λωρίδες του αυτ/μου Λ/κας-Αγ. Νάπας, από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Νάπα, μέχρι και την έξοδο κοντά το ξενοδοχείο Olympic, λόγω των ερευνών, σχετικά με υπόθεση φόνου.

Νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας στις 11:00 προτρέπει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τους δρόμους των παρακείμενων χωριών για τις διακινήσεις τους αποφεύγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου.

Famagusta.News