Φόνος Γκάρι: Όσα ανέφερε στην οικογένειά του πριν το φονικό

phonos gkari 2 Garry Boris Χριστοδούλου, Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου

Σε αποκαλύψεις για την περίοδο πριν τη δολοφονία του Γκάρι Χριστοδούλου προχώρησε η οικογένειά του, μιλώντας σε τοπικά μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη “Liverpoolecho”, μήνες πριν τη στυγερή δολοφονία του στην Αγία Νάπα ο 33χρονος αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του “αλλά η Αστυνομία δεν τις πήρε στα σοβαρά”.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια κάνει συχνά παραβάσεις στα βρετανικά ΜΜΕ, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ότι δεν τυγχάνουν πληροφόρησης για τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία του Γκάρυ.

Σε δηλώσεις του στο ίδιο μέσο τόνισαν ότι “ζουν ένα εφιάλτη” γι αυτό προσπαθούν απεγνωσμένα να αναδείξουν το θέμα, ώστε να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί, οι οποίοι δουλεύουν στον τομέα των κλαμπ. Η οικογένεια θεωρεί ότι βρίσκονται στον ίδιο κίνδυνο όσοι Βρετανοί δουλεύουν σε τέτοιους προορισμούς, όπως η Κύπρος.

Μάλιστα, σε σχέση με τις απειλές που ισχυρίζεται η οικογένεια ότι δεχόταν η αδερφή του αποκάλυψε στο ίδιο δημοσίευμα ότι είχαν να κάνουν με “αντιζηλίες”.

Όσον αφορά στις καταγγελίες ότι η αστυνομία “τους κρατάει στο σκοτάδι”, η αδερφή του με έντονη ύφος καταγγέλλει ότι “είναι ένας εφιάλτης, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Κανένας δεν μας υποστηρίζει ή μας βοηθά”.

Κλείνει λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι “δεν πρόκειται για αντεκδίκηση, δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος σκότωσε τον Γκάρυ. Κανείς δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε”.

Πηγή: SigmaLive