Φρέναρος: Ξεκίνησε το διεθνές τουρνουά τοξοβολίας (βίντεο+εικόνες)

a scaled exclusive, Τοξοβολία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες βράδυ στο Κοινοτικό Γήπεδο Φρενάρου η τελετή έναρξης των Διεθνών Αγώνων Τοξοβολίας στην Επαρχία Αμμοχώστου με την συμμετοχή 7 χωρών και 150 αθλητών, προπονητών, εθελοντών και παραγόντων.

a2 exclusive, Τοξοβολία

Σε ομιλία του ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, αναφέρθηκε στη σημασία του γεγονότος, στις ποικίλες δραστηριότητες του Δήμου Αγίας Νάπας, τα σχέδια που έχει ο δήμος για τις μελλοντικές εγκαταστάσεις Τοξοβολίας και ότι θα είναι κοντά στην Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις.

a4 exclusive, Τοξοβολία

Ο κοινοτάρχης Φρενάρου, Μιχάλης Χατζηγιώρκας, χαιρέτισε την όλη διοργάνωση, ευχαρίστησε την Κυπριακή Ομοσπονδία, το Κοινοτικό Συμβούλιο του Φρενάρους, όπως επίσης και τους εθελοντές που χάρη σ’ αυτούς θα επιτευχθεί αυτή η μεγάλη διοργάνωση.

a8 exclusive, Τοξοβολία

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου επίσης ευχαρίστησε το συμβούλιό του, τους εθελοντές, τον Δήμο Αγίας Νάπας για την φιλόξενη υποδοχή των αγώνων, όπως και το κοινοτικό συμβούλιο Φρενάρου που εμπιστεύτηκαν το όραμα και το στήριξαν μέχρι την έκβαση του.

Την κήρυξη της τελετής έναρξης του διεθνή αγώνα Τοξοβολίας “Aphrodite Mediterranean Cup” έκανε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας.

a9 exclusive, Τοξοβολία

Τα κορίτσια από το γυμναστικό σόου της Ολυμπιάδας Φρενάρου έκλεψαν την παράσταση με τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους και τις πολύχρωμες ενδυμασίες.

Από το πρόγραμμα δεν έλειπαν οι παραδοσιακοί και ελληνικοί χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο Φρεναρου.

Η επίσημη έναρξη του αγωνιστικού μέρους του Aphrodite Mediterranean Cup, ξεκίνησε σήμερα στο Κοινοτικό Γήπεδο του Φρενάρους από τις 9μιση το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

a10 exclusive, Τοξοβολία

Η τελετή λήξης και οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα γίνουν στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας στις 4 Νοεμβρίου από τις 14.30 μέχρι και τις 18.00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Θάλασσα του Δήμου Αγίας Νάπας σεμινάριο τοξοβολίας, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδρομή γνωριμίας της Αμμοχώστου. Οι χώρες που θα παρελάσουν είναι: Κύπρος, Ελλάδα, Μάλτα, Λίβανος, Ρωσία, Ολλανδία, Σκωτία.

Το Διεθνές τουρνουά διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αγίας Νάπας και από την Κοινότητα Φρενάρου και τελεί υπό την Αιγίδα του ΚΟΑ. Μέγα Χορηγοί: ΟΠΑΠ, Μύλοι Χαζηγιώρκη και υποστηρικτές: Νερά Βίκος, Ξενοδοχείο Sun Garden, ξενοδοχείο Blue Harboor, Καφές Poka.

Χορηγός Επικοινωνίας: Famagusta.News

a1 exclusive, Τοξοβολία