Γιάννης Καρούσος: Οι δηλώσεις του για τις εκλογές δημάρχου Αγίας Νάπας (ΒΙΝΤΕΟ)

IMG 4046 2 scaled Γιάννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογές, Νέα Αμμοχώστου

Με ανάμεικτα συναισθήματα και συγκίνηση άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Νάπας και νυν υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος.

«Σημαντική μέρα για την Αγία Νάπα, ψηφίζει για το μέλλον της» ανέφερε συγκεκριμένα με την ευχή πως η επόμενη μέρα θα βρει την Αγία Νάπα σε κλίμα ενότητας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κοσμοσυρροή στα εκλογικά κέντρα (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ερωτηθείς σχετικά με το αν αναμένει ο νέος δήμαρχος να συνεχίσει το έργο του δήλωσε πως θα παραδώσει έναν δήμο στον οποίο έγινε ήδη μια πολύ σοβαρή δουλεία.

«Υπάρχουν έργα αξίας 23 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία έχουν ενταχθεί στους προϋπολογισμούς, υπάρχουν άλλα αξίας 25 εκ. τα οποία ωριμάζουν. Η Αγία Νάπα, συνέχισε, είναι πλέον ο πιο βιώσιμος Δήμος της Κύπρου με εκατομμύρια σε πλεονάσματα ενώ τα έσοδα της έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια».

Ο επόμενος δήμαρχος θα ξεκινήσει σε γερά θεμέλια για να υλοποιήσει την πολιτική του, συμπλήρωσε ο κ. Καρούσος.

Έστειλε δε και δύο συμβουλές στον διάδοχό του:

«Η πρώτη συμβουλή είναι η ενότητα. Η δεύτερη, συνέχισε, είναι ότι ο Δήμος, το δημόσιο συμφέρον πρέπει να είναι πάνω από όλα, πάνω από τα προσωπικά συμφέροντα. Όποιος εκλεγεί εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του για να βοηθώ και να στηρίζω την Αγία Νάπα».

Δείτε τις δηλώσεις που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Δείτε πλάνα από τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας:

Famagusta.News