Η Αγία Νάπα αποκτά το μεγαλύτερο υπαίθριο αμφιθέατρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αμφιθέατροο Αμφιθέατρο, Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Ξεκινάει σύντομα στην Αγία Νάπα η ανέγερση του μεγαλύτερου αμφιθεάτρου της Κύπρου, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση του δημάρχου Γιάννη Καρούσου. 

Σε περσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΣΗΜΕΡΙΝΗ”, ο δήμαρχος Αγίας Νάπας είχε αναφέρει ότι το αμφιθέατρο, χωρητικότητας 2.500 θέσεων, θα είναι το μεγαλύτερο στη χώρα μας και χωροθετείται στον λόφο βόρεια της Αγίας Νάπας, σε μία μοναδική τοποθεσία με θέα την Αγία Νάπα και φυσικά τη θάλασσα.

Αμφιθέατρο1 Αμφιθέατρο, Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Θα διαθέτει, επίσης, δωμάτια πολιτισμού και θα μπορεί να φιλοξενήσει όλων των ειδών εκδηλώσεις, από όπερες μέχρι διεθνείς συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. Ταυτόχρονα, το αμφιθέατρο θα είναι επισκέψιμο κάθε μέρα για τους τουρίστες ως αξιοθέατο, για να μπορούν να απολαμβάνουν τη μοναδική θέα που θα προσφέρει.

Η επένδυση, υπολογίζεται, σύμφωνα με τον κ. Καρούσο, να προσελκύσει τουλάχιστον 30 χιλιάδες επιπλέον τουρίστες ετησίως, με πρόσθετο όφελος για την οικονομία περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. 

Ο κ. Καρούσος τόνισε ότι η Αγία Νάπα στηρίζει τον τουρισμό με πολιτισμό και  ως εκ τούτου, το υπαίθριο αμφιθέατρο είναι απαραίτητο για την ποιοτική αναβάθμιση της Αγίας Νάπας.

Αμφιθέατρο2 Αμφιθέατρο, Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

 

Αμφιθέατρο3 Αμφιθέατρο, Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου