IB9A9902 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ταβέρνα Ισαάκ

Η ταβέρνα Ισαάκ έφερε το άρωμα της θάλασσας στην Αγία Νάπα

Λένε ότι το μπλε χρώμα είναι η επιτομή της γαλήνης και της ηρεμίας. Αυτό ακριβώς καταφέρνει με μαεστρία να συνδυάζει από το 2009 η ταβέρνα Ισαάκ (Isaac Taverna). Με θέα το απέραντο γαλάζιο και παρέα με εκπληκτικές γαστρονομικές γεύσεις από φρέσκα ψάρια και πολλά άλλα καλούδια, η όρεξη ανοίγει και οι γευστικές αισθήσεις φθάνουν στο ζενίθ τους.

Σαν μία όμορφη αυλή, τοποθετημένη στο γραφικό λιμανάκι τη Αγίας Νάπας, ακριβώς δίπλα από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, η οικογενειακή ταβέρνα Ισαάκ (Isaac Taverna) γράφει τη δικιά της ιστορία. Με τον κύριο Αντώνη που βγαίνει στα ανοιχτά φέρνοντας ολόφρεσκο ψάρι, από το δίχτυ κατευθείαν στο πιάτο σας, αλλά και τους ιδιοκτήτες Αντρέα και Κούλα που ακούραστα γεμίζουν με αγάπη το χώρο, και ότι φυσικά πρόκειται να φθάσει στο πιάτο σας.

IB9A9804 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ταβέρνα Ισαάκ

Μια “βουτιά” στο μενού

Πλούσιοι και μοναδικοί μεζέδες από φρέσκα ψάρια και όχι μόνο. Ανάμεσα στα κυρίως πιάτα την προσοχή αποσπούν τόσο για την εμφάνισή τους, όσο και για την νοστιμιά τους τα seafood lazania και το sauté καλαμάρι, μπαίνοντας σε σύγκριση με καλομαγειρεμένα παραδοσιακά πιάτα από μουσακά, στιφάδο και κλέφτικο.

IB9A9811 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ταβέρνα Ισαάκ

Ανικανοποίητοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν και όσοι από εσάς προτιμάτε το χορτοφαγικό μενού, αφού και γι’ αυτό έχει φροντίσει με μεράκι και σεβασμό η ταβέρνα Ισαάκ (Isaac Taverna) με πιάτα όπως spaghetti Napolitane, Mousakas και σπιτική Pizza.

Όλες τις επιλογές σας μπορούν να συνοδεύσουν οι ολόφρεσκες και πλούσιες σαλάτες, αλλά και το ντόπιο κυπριακό κρασί.

Untitled 2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ταβέρνα Ισαάκ

Τι άλλο ξεχωρίζει…

Η διασκέδαση στην ταβέρνα Ισαάκ (Isaac Taverna) δεν αρκείται μόνο στο καλό φαγητό και στην υπέροχη ατμόσφαιρα, αλλά ενισχύεται από το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος Οκτωβρίου πλαισιώνει τις βραδιές, ταξιδεύοντας σας σε ελληνικές και κυπριακές μελωδίες και με παραδοσιακούς χορούς όπως τσάμικο, χορός με ποτήρια κ.α.

Στην ταβέρνα Ισαάκ (Isaac Taverna) οι υπέροχες γευστικές απολαύσεις ενισχύονται καθημερινά από το μεράκι των ιδιοκτητών, που με σεβασμό δημιουργούν για όλους εσάς μοναδικές μυρωδιές ,αρώματα και γευστικές εμπειρίες.

Το περιβάλλον είναι οικείο, η εξυπηρέτηση ανθρώπινη και τα υλικά ολόφρεσκα!

Όλα υπέροχα και μοναδικά να σας υποδεχθούν με χαρά!

IB9A9811 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ταβέρνα Ισαάκ

Πού θα το βρεις:

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, 38, Κατάστημα 76- Λιμανάκι Αγίας Νάπας
Τηλέφωνο: 23723586 / 99130423
Email: isaactaventa@gmail.com
Ώρες λειτουργίας: Από τις 10 το πρωί, από τις 12 το μεσημέρι – μέχρι τις 11:30 τα μεσάνυχτα (για φαγητό)
Ιστοσελίδα: Πατήστε ΕΔΩ

Ανοικτό Ολόχρονα

IB9A9911 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ταβέρνα Ισαάκ IB9A9874 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ταβέρνα Ισαάκ

Famagusta.News