Κάβο Γκρέκο: Διασωληνώθηκε ένας εκ των τραυματιών – Σε σοβαρή κατάσταση ο δεύτερος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ατύχημα με τετράτροχη στο Κάβο Γκρέκο - 31χρονος φέρει ενδοκρανιακή αιμορραγία, διασωληνώθηκε και θα μεταφερθεί στην Εντατική του Νοσοκομείου Λευκωσίας

064013F8 86D4 4CCC A913 20FE746180AF exclusive, Αστυνομία, Τροχαίο

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος μεταφέρεται εκτάκτως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο ένας εκ των δύο τουριστών που επέβαιναν στην τετράτροχη μοτοσικλέτα που έπεσε σε γκρεμό, ύψους 10 μέτρων στο Κάβο Γκρέκο.

Διαβάστε επίσης: Κάβο Γκρέκο: Τετράτροχη έπεσε σε γκρεμό – Κρίσιμα οι επιβαίνοντες

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, πρόκειται για τον 31χρονο ο οποίος φέρει, μεταξύ άλλων, ενδοκρανιακή αιμορραγία, διασωληνώθηκε και θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

D675D452 A8A1 457B 8CF3 EB8018C0E504 exclusive, Αστυνομία, Τροχαίο

Όσον αφορά την κατάσταση υγείας του δεύτερου επιβάτη, του 22χρονου, είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου και θα τύχει παρακολούθησης στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Ο 22χρονος, φέρει πολλαπλά τραύματα και κατάγματα αριστερής ωμοπλάτης, 12ης πλευράς και θλάση στον πνεύμονα.

Και οι δύο τραυματίες, Ιρακινής καταγωγής, είναι κάτοικοι Σουηδίας οι οποίοι επισκέφθηκαν την Κύπρο για διακοπές.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 στην περιοχή Κάβο Γκρέκο, όπου κάτω απο συνθήκες που διερευνώνται απο την Τροχαία Αμμοχωστου, η τετράτροχη μοτοσικλέτα-στην οποία επέβαιναν οι δύο τουρίστες-κατέληξε σε γκρεμό βάθους περίπου 10 μέτρων.