Το κοινωνικό πρόσωπο των ξενοδόχων της επ. Αμμοχώστου (βίντεο+εικόνες)

Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη (28 Δεκεμβρίου) το βράδυ στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας “Θάλασσα”, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ) Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς απένειμε πέραν των 3000 ευρώ σε οκτώ φιλανθρωπικά και ευαγή ιδρύματα της Επαρχίας Αμμοχώστου, με στόχο την οικονομική τους ενίσχυση.

Τις επιταγές παρέλαβαν οι Πρόεδροι ή Μέλη των Ιδρυμάτων ΚΕΠΑ, Φάρος Ζωής, Κέντρο Αποστόλου Παύλου, Ειδικό Σχολείο “Απόστολος Βαρνάβας”, ΠΑΣΥΚΑΦ Αμμοχώστου, Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Αμμοχώστου, Σύνδεσμος Στήριξης Αυτιστικών Παιδιών Αγίας Νάπας και ο Σταθμός Πρόληψης και Συμβουλευτικής “ΑΧΙΛΛΕΑΣ”-ΚΕΝΘΕΑ.

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέτου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τουριστικής Επιτροπής Αγίας Νάπας κ. Αντώνης Χρίστου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τουριστικής Επιτροπής Παραλιμνίου κ. Λοΐζος Λοϊζου, ο Αντιπρόεδρος ΤΕΒΕΑ κ. Παναγιώτης Νέος και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ξενοδόχων Επαρχίας Αμμοχώστου. Χορηγός της εκδήλωσης η εταιρεία “Μύλοι Χατζηγιώρκη”

Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου κ. Δώρος Ττάκκας ανάφερε ότι η εκδήλωση αποτελεί μόνο την αρχή και διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες αφού στόχος του Συνδέσμου όπως είπε είναι να καταστεί  θεσμός και  σύμφωνα πάντοτε με τις οικονομικές του δυνατότητες θα βοηθά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ευαγή ιδρύματα της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η εκπαιδευτικός Σοφία Τσαντήλα-Φυλακτού.

DSC 1384 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά DSC 1377 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά DSC 1366 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά DSC 1363 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά DSC 1334 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά DSC 1340 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά DSC 1346 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά DSC 1351 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά DSC 1357 ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά

Famagusta.News