Κοσμοσυρροή στην Αγία Νάπα για τους εορτασμούς του Πάσχα (ΒΙΝΤΕΟΣ)

Χιλιάδες ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες συνέρρευσαν και φέτος στην Αγία Νάπα για τις πασχαλινές γιορτές.

https://youtu.be/C4VtH7-aCIo

Καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας πολλοί ήταν οι πιστοί που παρακολουθούσαν τη θεία λειτουργία στην Εκκλησία της Παναγίας Αγίας Νάπας ενώ κατάμεστη ήταν η πλατεία της πόλης κατά τη διάρκεια του Καλού Λόγου, τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου με μικρούς και μεγάλους να λένε το “Χριστός Ανέστη” παρέα με τον εορτασμό που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Νάπας στην κεντρική πλατεία του μοναστηριού.

https://youtu.be/GmsrQ9YFeWc

Χθες Κυριακή, στις 7.00μ.μ πραγματοποιήθηκε πλούσιο καλλιτεχνικό παραδοσιακό πρόγραμμα, το οποίο διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ.

https://youtu.be/kqRj_hFeCQo

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χορούς και τραγούδια από την Κύπρο, τα νησιά, την Μικρά Ασία, την Ήπειρο, τα οποία παρουσίασαν ο Χορευτικός Όμιλος του Δήμου Αγίας Νάπας και ο Κίμων Ξυλοτύμπου.

Στη συνέχεια η νεαρή τραγουδίστρια Emma Cutajar από την Μάλτα τραγούδησε Μαλτέζικα παραδοσιακά τραγούδια και η βραδιά έκλεισε με την Μουσικοχορευτική παράσταση «Λέμε Χριστός Ανέστη με μουσική και χορό» που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν το Μουσικό Σχήμα Μαρία Ζηντίλη και ο Πολιτιστικός Όμιλος, «Η Παράδοση» Λιοπετριού.

Famagusta.News