Κοσμοσυρροή στην Αγία Νάπα για τους εορτασμούς του Πάσχα (ΒΙΝΤΕΟΣ)

Χιλιάδες ντόπιοι αλλά και ξένοι επισκέπτες συνέρρευσαν και φέτος στην Αγία Νάπα για τις πασχαλινές γιορτές.

Καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας πολλοί ήταν οι πιστοί που παρακολουθούσαν τη θεία λειτουργία στην Εκκλησία της Παναγίας Αγίας Νάπας ενώ κατάμεστη ήταν η πλατεία της πόλης κατά τη διάρκεια του Καλού Λόγου, τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου με μικρούς και μεγάλους να λένε το “Χριστός Ανέστη” παρέα με τον εορτασμό που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Νάπας στην κεντρική πλατεία του μοναστηριού.

Χθες Κυριακή, στις 7.00μ.μ πραγματοποιήθηκε πλούσιο καλλιτεχνικό παραδοσιακό πρόγραμμα, το οποίο διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χορούς και τραγούδια από την Κύπρο, τα νησιά, την Μικρά Ασία, την Ήπειρο, τα οποία παρουσίασαν ο Χορευτικός Όμιλος του Δήμου Αγίας Νάπας και ο Κίμων Ξυλοτύμπου.

Στη συνέχεια η νεαρή τραγουδίστρια Emma Cutajar από την Μάλτα τραγούδησε Μαλτέζικα παραδοσιακά τραγούδια και η βραδιά έκλεισε με την Μουσικοχορευτική παράσταση «Λέμε Χριστός Ανέστη με μουσική και χορό» που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν το Μουσικό Σχήμα Μαρία Ζηντίλη και ο Πολιτιστικός Όμιλος, «Η Παράδοση» Λιοπετριού.

Famagusta.News