Η Μαρία Αρμενάκη φωτογραφήθηκε ως “Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο” (εικόνες)

Σε ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς και Πολιτισμού της Αγίας Νάπας, στο Πάρκο Γλυπτικής φωτογραφήθηκε η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου, «Η Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο», η Μις Κύπρος 2017 Μαρία Αρμενάκη από την Αγία Νάπα, μετά το πέρας της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» με στόχο να παρουσιάσει ευρύτερα στο κοινό τη νέα Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2018.

Συγκεκριμένα, η εστεμμένη Βασίλισσα, υποδυόμενη τη Θεά της ομορφιάς, φωτογραφήθηκε μέσα στο έργο «Παράθυρο», το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα έργα του Πάρκου Γλυπτικής, ΄Όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα ακολουθήσουν κι άλλες φωτογραφήσεις σε όλα τα αξιοθέατα και σημεία αναφοράς της Αγίας Νάπας.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας εξέφρασε σε ανακοίνωσή του την ετοιμότητά του για μια πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου με μοναδικό γνώμονα και στόχο η μεγάλη Καρναβαλίστικη εκδήλωση της Επαρχίας Αμμοχώστου να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Προέτρεψε, επίσης, τον κόσμο να αγκαλιάσει και να συμμετάσχει σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του δεκαημέρου, έτσι ώστε να ξεφαντώσει, να διασκεδάσει και να αφεθεί στην τρέλα του Καρναβαλιού.

Το Πρόγραμμα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Καρναβάλι θα αρχίσει την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου με την πανηγυρική είσοδο και στέψη της Βασίλισσας στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Παραλιμνίου. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου αποκριάτικο ξεφάντωμα με τη Μαντολινάτα του Δήμου.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου παιδικός καρναβαλίστικος χορός του «Γιώρκειου Νηπιαγωγείου», ενώ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου θα γίνει μεγάλη βραδινή ποδαράτη παρέλαση σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Δήμου Παραλιμνίου.

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι με τη μεγάλη παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από το Β΄ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου.

Mar;ia

Πηγή: Famagusta.News

Ροη Ειδησεων

Υφ. Έρευνας: Εντός του 2024 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες

Εντός του 2024 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες, λέει ο Υφυπουργός Έρευνας. Εντός του 2024 θα…

30 Απριλίου, 2024

Καμπανάκι από τον ΠΟΥ: Υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών σε αγελάδες εκτός ΗΠΑ

Υπάρχει κίνδυνος ο ιός της γρίπης των πτηνών H5N1 να εξαπλωθεί σε αγελάδες σε άλλες…

30 Απριλίου, 2024

AstraZeneca: Παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις

Ο φαρμακευτικός γίγαντας της AstraZeneca φέρεται να παραδέχθηκε ότι το ευρέως χρησιμοποιούμενο εμβόλιό της κατά…

30 Απριλίου, 2024

Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο: Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι

Ένα αγόρι 13 ετών έχασε τη ζωή του, έπειτα από την επίθεση που πραγματοποίησε ένας…

30 Απριλίου, 2024

Υπουργός Εργασίας: Διευρυμένη πρόσβαση αλλοδαπών φοιτητών στην αγορά εργασίας

Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Παναγιώτου δήλωσε την Τρίτη ότι διευρύνεται η πρόσβαση αλλοδαπών φοιτητών στην…

30 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος: Αναμένουμε πράσινο φως από ΗΠΑ για Αμάλθεια

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μόλις πάρουμε το πράσινο φως από πλευράς των ΗΠΑ, δήλωσε ο…

30 Απριλίου, 2024