Μαρία Αρμενάκη: “Τιμή μου να εκπροσωπώ την Αγία Νάπα στο Καρναβάλι Αμμοχώστου”

α 4 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, Καρναβάλι Αμμοχώστου, Μαρία Αρμενάκη, Νέα Αμμοχώστου

Μεγάλη τιμή θεωρεί η εστεμμένη Μαρία Αρμενάκη την επιλογή της από την πόλη της να ενσαρκώσει τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού στο Καρναβάλι Αμμοχώστου την ερχόμενη Κυριακή.

Η Μις Κύπρος 2017, σε δηλώσεις της στο Famagusta.News εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στον Δήμο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον ίδιο τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας αλλά και στους διοργανωτές του Καρναβαλιού Αμμοχώστου για την επιλογή της να ενσαρκώσει τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2018 ως Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο.

ARMENAKI3 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, Καρναβάλι Αμμοχώστου, Μαρία Αρμενάκη, Νέα Αμμοχώστου

Την χαροποιεί ιδιαίτερα, όπως είπε, η επιλογή του θέματος γιατί υποδυόμενη την Αφροδίτη του Κάβο της δόθηκε η δυνατότητα να προβληθούν προς τα έξω οι ομορφιές της Αγίας Νάπας και της επαρχίας ευρύτερα.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη συγκίνησή της για τον ρόλο που της ανατέθηκε, αφού με τον τρόπο αυτό εκπροσωπεί τη γενέτειρά της, κάτι το οποίο, ανέφερε, λειτουργεί ως αναγνώριση και συμπαράσταση από τους συνδημότες της οι οποίοι την αγκαλιάζουν και την στηρίζουν στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα.

Η ίδια δηλώνει λάτρης της Αγίας Νάπας, καθώς τα αγαπημένα της σημεία στην πόλη της δεν είναι άλλα από το Κάβο Γκρέκο, το Μεσαιωνικό μοναστήρι αλλά και η μοναδική παραλία “Μακρόνησος” την οποία λατρεύει.

armenaki4 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, Καρναβάλι Αμμοχώστου, Μαρία Αρμενάκη, Νέα Αμμοχώστου

Όσον αφορά τον ρόλο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού Αμμοχώστου, η ίδια δεν τον θεωρεί καθόλου δύσκολο. Αντιθέτως τον βρίσκει πολύ διασκεδαστικό και με την ευκαιρία αυτή κάλεσε μέσω του Famagusta.News τον κόσμο να αφήσει για λίγο τις έγνοιες και τις σκοτούρες της καθημερινότητας και να διασκεδάσει την Κυριακή στη μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση της επαρχίας Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Info: H Μαρία Αρμενάκη κατάγεται από την Αγία Νάπα. Το 2017 κατέκτησε τον τίτλο της Miss Cyprus και Face of Calzedonia CY. Έχει επιλεγεί από τον Δήμο Αγίας Νάπας να τον εκπροσωπήσει στο Καρναβάλι Αμμοχώστου ως Βασίλισσα του Καρναβαλιού ενσαρκώνοντας τη Βασίλισσα του Κάβο Γκρέκο. Διαβάστε εδώ την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Αρμενάκη τον Δεκέμβριο του 2017, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου ομορφιάς.

Famagusta.News