Μαρίνα Αγίας Νάπας: Άνοιξε τις πύλες του το μοναδικό κέντρο εκδηλώσεων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το εντυπωσιακό Event Centre αποτελεί σημείο αναφοράς εντός της μαρίνας Αγίας Νάπας - Έτοιμο για διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως γάμοι, βαπτίσεις, εταιρικά πάρτι, σεμινάρια, συνέδρια και εκθέσεις

Στιγμιότυπο 2022 02 09 18.40.29 exclusive, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Σε νέα εποχή μπαίνει η μαρίνα Αγίας Νάπας η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη λειτουργίας του Event Centre, ενός αρχιτεκτουνικού κομψοτεχνήματος το οποίο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει όλων των ειδών κοινωνικές, εταιρικές, ιδιωτικές ή και διεθνείς εκδηλώσεις. Η μοναδική αρχιτεκτονική τεχνοτροπία του κτηρίου, δένει αρμονικά με το φυσικό παράκτιο περιβάλλον καθώς ο εντυπωσιακός μοντέρνος σχεδιασμός το μετατρέπει αμέσως σε σημείο αναφοράς στη μαρίνα Αγίας Νάπας. Το κέντρο εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ημέρες και λόγω της μεγάλης ζήτησης, έχουν ήδη ξεκινήσει οι κρτήσεις για μοναδικού είδους εκδηλώσεις.

Στιγμιότυπο 2022 02 09 18.40.15 exclusive, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

“Αυτό το μοναδικού είδους στην Κύπρο κέντρο εκδηλώσεων αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τη μαρίνα Αγίας Νάπας και αντιπροσωπεύει την πολύ προσεκτική δουλειά που έχει γίνει πίσω από κάθε έργο που έχει φέρει εις πέρας η ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής της μαρίνας. Το Event Centre, μαζί με συνεχείς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, θα προσφέρει έναν ξεχωριστό χώρο για κοινωνικά, πολιτιστικά και εταιρικά events, στα μέτρα και τις απαιτήσεις των καλεσμένων” ανέφερε ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, Χάρης Κουρέας.

Το σκεπτικό του σχεδιασμού ήταν η δημιουργία πολυλειτουργικών και ευρύχωρων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ξεχωριστής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν την ξεχωριστή μέρα τους σε ένα κομψό περιβάλλον. Το μοναδικό, με κάθετη σκίαση, Event Center βρίσκεται σε εύκολα προσιτή τοποθεσία σε μια περίοπτη περιοχή στο εμπορικό κέντρο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Στιγμιότυπο 2022 02 09 18.40.03 exclusive, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το υπερσύγχρονο Κέντρο Εκδηλώσεων έχει χωρητικότητα 500 προσκεκλημένων και μπορεί να φιλοξενήσει γάμους, βαπτίσεις, κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά σεμινάρια και συνέδρια, εκθέσεις, ιδιωτικά πάρτι κ.λ.π. Η ομάδα είναι στη διάθεση των διοργανωτών και των καλεσμένων για να οργανώσει και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Βασικό στοιχείο της υψηλής ποιότητας υπηρεσίας είναι η έμφαση στις εξαιρετικές επιλογές φαγητού που προετοιμάζονται από έμπειρους σεφ, η μεγάλη γκάμα κρασιών και πολυτελών κοκτέιλ και η περίτεχνη και άψογη διακόσμηση. Επιπλέον, ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένου κινητού φωτισμού LED, είναι διαθέσιμος για να συμπληρώσει οποιαδήποτε εκδήλωση. Το Event Center προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την ανεμπόδιστη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και τη Μαρίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύσουν στο γκαράζ στάθμευσης, το οποίο έχει χώρο για περισσότερα από 550 αυτοκίνητα σε τέσσερεις ορόφους και είναι κοντά στο Κέντρο Εκδηλώσεων και άλλες ανέσεις της Μαρίνας. Δεν υπάρχει χρέωση στάθμευσης για τους επισκέπτες της Μαρίνας Αγίας Νάπας μέχρι τον Μάρτιο του 2022.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 23300500 ή με mail στο commercial@marinaayianapa.com.