Μαρίνα Αγίας Νάπας: Έτοιμες το καλοκαίρι οι πρώτες επαύλεις (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε εικόνες από τις πολυτελείς επαύλεις της μαρίνας Αγίας Νάπας - Από τον Μάρτιο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται και την έπαυλη στο τεχνητό νησί

ANM JANUARY 2021 69 AyiaNapaMarina, exclusive, Αναπτυξιακά Έργα, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με τον πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εξαιρετική τοποθεσία, οι 35 πολυτελείς επαύλεις που αναπτύσσονται στο εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, αποτελούν το νέο σημείο αναφοράς στις αναπτύξεις της ευρύτερης περιοχής. Με τα κατασκευαστικά έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη, οι εντυπωσιακές επαύλεις σχεδιάστηκαν με πρωταρχικό σκοπό να καλύπτουν με απόλυτο σεβασμό τις ανάγκες των αγοραστών τους.

Χωροθετημένες στη δυτική πλευρά της μαρίνας, οι συνολικά 35 επαύλεις προσφέρουν μοντέρνα και κομψή αισθητική, πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και ασφάλεια ενώ παράλληλα έχουν άμεση πρόσβαση στα καταστήματα αγορών, τους χώρους εστίασης και διασκέδασης που προσφέρει η εμπορική ζώνη της μαρίνας.

ANM JANUARY 2021 24 scaled AyiaNapaMarina, exclusive, Αναπτυξιακά Έργα, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Υλικά κορυφαίας ποιότητας έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο για το εσωτερικό, όσο και για το εξωτερικό φινίρισμα των επαύλεων, αντανακλώντας την κομψότητα και ενισχύοντας την απλότητα του σύγχρονου σχεδιασμού.

Η εσωτερική τους διαρρύθμιση ακολουθεί τις μοντέρνες προδιαγραφές με ανοιχτούς χώρους, προσανατολισμένους προς τη θάλασσα, ενώ γυάλινες περιμετρικές επιφάνειες αναδεικνύουν την εκπληκτική θέα γύρω από τις επαύλεις. Οι βεράντες σχεδιασμένες για να παρέχουν τη μέγιστη ευελιξία, μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν τόσο για χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και για διασκέδαση και φιλοξενία των βραδινών συγκεντρώσεων των ενοίκων.

ANM FINAL View 12 Villas Dock Sunset JPEG WEB scaled AyiaNapaMarina, exclusive, Αναπτυξιακά Έργα, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Στον κομψό σχεδιασμό, ενσωματώνεται και η ζεστασιά του ξύλου το οποίο αποτελεί μόνο ένα από τα υλικά μια εκλεπτυσμένης παλέτας υλικών και φινιρισμάτων. Με τον τρόπο αυτό οι νέες κατοικίες εντάσσονται αρμονικά στο περιβάλλον και ανάλογα με την τοποθεσία τους διαχωρίζονται σε:

Παραθαλάσσιες επαύλεις:

11 επαύλεις, με απευθείας πρόσβαση στην κατάξανθη παραλία με τη λεπτόκοκκη άμμο, μοναδικά σχεδιασμένες να προσφέρουν στους ενοίκους τους ένα πραγματικά ιδιωτικό και μοντέρνο περιβάλλον, με άνετους εσωτερικούς χώρους, καταπράσινους κήπους και καταπληκτική θέα στη Μεσόγειο. Είναι πλήρως ανεξάρτητες, 3ων, 4ων και 5 υπνοδωματίων, λίγα μόλις βήματα μακριά από την παραλία, σχεδιασμένες με προσεκτική ισορροπία εκλεπτυσμένης κομψότητας και σύγχρονης πολυτέλειας.

Επαύλεις στη χερσόνησο της Μαρίνας:

12 πολυτελείς επαύλεις, 3ων υπνοδωματίων, με ιδιωτική και ασφαλή πρόσβαση στη χερσόνησο της Μαρίνας, με άμεση θέα στη μαρίνα, οι έξι εκ των οποίων έχουν ιδιωτικό χώρο πρόσδεσης σκαφών σε ασφαλείς αποβάθρες. Οι επιφάνειες από γυαλί που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επαύλεων και η μοντέρνα, ανοιχτή διαρρύθμιση στους κύριους χώρους ενώνουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χαρίζοντας απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.

Επαύλεις στο τεχνητό νησί:

12 πολυτελείς επαύλεις 3ων, 4ων και 5 υπνοδωματίων στο τεχνητό ιδιωτικό νησί στη λιμενολεκάνη της Μαρίνας, χτισμένες σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα αισθητικής, με προσεκτικά σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους και εξαιρετικά υλικά, εξοπλισμό και φωτιστικά. Οι επαύλεις διαθέτουν μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή τα οποία προσφέρουν φυσικό φως και εκπληκτική θέα στη μαρίνα. Αυτές οι μοναδικές κατοικίες συνδυάζουν απόλυτα την άνετη διαβίωση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς τους χώρους.

ANM FINAL View 15 Living Room JPEG WEB scaled AyiaNapaMarina, exclusive, Αναπτυξιακά Έργα, Επιχειρήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Οι πρώτες επαύλεις θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους το καλοκαίρι του 2021. Από τον Φεβρουάριο αναμένεται η ολοκλήρωση της κατασκευής της έπαυλης 18 στο τεχνητό νησί και από τις αρχές Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την επισκέπτονται και να αποκτήσουν πραγματική εικόνα και εμπειρία από τον εμβληματικό οικισμό της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Η ανάπτυξη των επαύλεων προσφέρει ιδιωτικότητα, απόλυτη ηρεμία και γαλήνη, μοντέρνο σχεδιασμό, τελευταίας τεχνολογίας και εξαιρετικής ποιότητας καθημερινές ανέσεις σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, που ενισχύει την καλή διάθεση και όπου η φυσική αίσθηση του θαλασσινού νερού συμβάλλει καθοριστικά στη σωματική και πνευματική υγεία και ισορροπία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρίνα της Αγίας Νάπας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.MarinaAyiaNapa.com είτε επικοινωνώντας στο sales@marinaayianapa.com ή στο τηλέφωνο (+357) 23 300 500.

Famagusta.News