Μαρίνα Αγίας Νάπας: Κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις του ανατολικού πύργου

ANMWP2 2018 11 063 1 Αγία Θέκλα, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Με σταθερούς ρυθμούς προχωρούν οι πωλήσεις ακινήτων της Μαρίνας Αγίας Νάπας, του μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης στην περιοχή της Αμμοχώστου και ενός εκ των πλέον φιλόδοξων κατασκευαστικών εγχειρημάτων σε ολόκληρη την Κύπρο.

Ήδη έχει πωληθεί πέραν του 75% του Ανατολικού Πύργου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώ έντονο ενδιαφέρον παρατηρείται στις αγορές της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, μετά από τις επιτυχημένες προωθητικές ενέργειες της εταιρείας διεθνώς.

ANMWP2 2018 11 062 1 Αγία Θέκλα, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Αναφερόμενος στο έργο, ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης, CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας, δήλωσε: «Η αύξηση των πωλήσεων καταδεικνύει το ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές για πολυτελή ακίνητα, και δη για ακίνητα που βρίσκονται σε μεγάλες, εμβληματικές αναπτύξεις όπως τη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Το είδος και το ύφος της ανάπτυξης αυτής λειτουργεί ως πόλος έλξης διεθνούς ενδιαφέροντος, αναδεικνύοντας την Αγία Νάπα ως προορισμό ποιοτικού τουρισμού και δέκτη σημαντικών επενδύσεων. Η ολοκλήρωση του έργου θα αναβαθμίσει τόσο την περιοχή όσο και το εθνικό τουριστικό μας προϊόν.»

ANMWP2 2018 11 073 1 Αγία Θέκλα, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Το έργο

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

ANM Timelapse Photo Dec 2018 Αγία Θέκλα, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News