Με πρωτάθλημα κοριτσιών το Ayia Napa Soccer Festival

imagew 5 Ayia Napa Soccer Festival, Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας

Από τις 20 μέχρι τις 25 Απριλίου διοργανώνεται το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών της Ανατολικής Μεσογείου, το Ayia Napa Soccer Festival, το οποίο φέτος θα φιλοξενήσει και πρωτάθλημα κοριτσιών ηλικίας 10-15 χρόνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, οι γυναίκες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τους ποδοσφαίρου και δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το τουρνουά.

Έτσι σε συνεργασία με την ΚΟΠ εντάσσεται στο Ayia Napa Soccer Festival και κατηγορία κοριτσιών 10-15 χρόνων. Οι αγώνες στο πρωτάθλημα κοριτσιών θα διεξαχθούν το διήμερο 23 και 24 Απριλίου στα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας και θα είναι σε ομάδες “7 εναντίον 7”.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί αργότερα, αφού συμπληρωθούν οι αριθμοί συμμετοχών.

Είναι η δεύτερη χρονιά που υπάρχει αμιγώς γυναικεία κατηγορία. Η πρώτη ήταν το 2017.

Στη φετινή διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή η Ομόνοια Λευκωσίας, ο Ολυμπιακός Πειραιώς Λάρνακας, η Ακαδημία Ασπράκης, το ΘΟΙ Λακατάμιας και η Ελεύθερη Αμμόχωστος.

Για δηλώσεις εγγραφής και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πρωτάθλημα κοριτσιών στο τηλέφωνο 22352341 (Φρόσω Πεκρή) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση fppekri@cfa.com.cy.

Το Ayia Napa Soccer Festival είναι μία διοργάνωση του Σωματείου SoccerWorldCyprus, υποστηρίζεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Θεσμικός υποστηρικτής είναι ο ΚΟΑ.

Για πληροφορίες και νέα του τουρνουά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα www.ayianapasoccerfestival.com, όπως και τον επίσημο λογαριασμό www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

Famagusta.News