Με τον Αρχηγό Αστυνομίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Συζητήθηκαν θέματα Αστυνόμευσης της περιοχής

cache 1050x3000 Analog medium 879373 62285 1822020 Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Χρήστος Ζαννέτου

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας είχε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέτος με θέμα την Αστυνόμευση της περιοχής.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης εξέφρασε την υποχρέωση, αλλά και την δεδηλωμένη πρόθεση της Αστυνομίας, για διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Χρήστος Ζαννέτου

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα μέτρα που λαμβάνονται από την Αστυνομία στην περιοχή, υποβάλλοντας παράλληλα την εισήγηση για πραγματοποίηση σύσκεψης στην Αγία Νάπα, με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Στη δική του τοποθέτηση, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, αναφέρθηκε στην καλή διάθεση που υπάρχει εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, για συνδρομή στο έργο της Αστυνομίας, με ετοιμότητα πραγματοποίησης συναντήσεων και συσκέψεων με την Αστυνομία, με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και στα μέτρα που λαμβάνονται εκ μέρους του Δημαρχείου, για ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Χρήστος Ζαννέτου

Τέλος, ο Αρχηγός Αστυνομίας, ζήτησε από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας, όπως σε συνεννόηση με το Δημοτικό Συμβούλιο, διευθετηθεί προσεχώς ευρεία σύσκεψη με την Ηγεσία της Αστυνομίας και άλλους εμπλεκόμενους φορείς, κατά την οποία, να τεθούν επί τάπητος θέματα ασφάλειας, ηχορύπανσης, νεανικής παραβατικότητας, καθώς επίσης και παραβίασης άλλων σχετικών νομοθεσιών, που αφορούν το Δήμο Αγίας Νάπας.