Νίκες για Ονήσιλο και Αναγέννηση, διακοπή στην Αγία Νάπα

Η συνεχόμενη βροχόπτωση προκάλεσε διακοπή σε τρεις σημερινούς αγώνες της δέκατης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας Ομόνοια Αραδίππου – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών διακόπηκε στο 29ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τη συνεχόμενη βροχόπτωση. Το σκορ ήταν στο 0-0. Ο αγώνας δεν μπορεί να συνεχιστεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου γιατί την ίδια ημέρα στο ίδιο γήπεδο υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας του Πρωταθλήματος Νέων U19 Α’ Κατηγορίας καθώς και αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Παίδων U17. ‘Ετσι θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30.

Ο αγώνας Ομόνοια Ψευδά – Άρης διακόπηκε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο Κοινοτικό Στάδιο Ψευδά.

Ο αγώνας Αγία Νάπα – ΑΣΙΛ Λύσης διακόπηκε στο 73ο λεπτό και όταν το σκορ ήταν στο 0-0. Ο αγώνας δεν μπορεί να συνεχιστεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου γιατί στο γήπεδο υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας του Πρωταθλήματος Νέων U19 Α’ Κατηγορίας, ούτε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, γιατί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου υπάρχει ο προγραμματισμένος αγώνας Αλκή – Αγία Νάπα που θα είναι τηλεοπτικός. Ο αγώνας Αγία Νάπα – ΑΣΙΛ θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του μετά τη διακοπή των εορτών και συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Αλκή – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 2-0
(Βασιλείου 76′, Φερνάντο 90′)

Ονήσιλλος Σωτήρας – Ακρίτας Χλώρακας 4-2
(Ενρίκε 21′, Πιτσιλλίδης 50′ πεν., Φωτίου 63′, Μπατίστα 70′ / Μ. Χριστοδούλου 44′, Π. Λουκαϊδης 87′)

ΠΟ Ξυλοτύμπου – ΑΕΖ 3-0
(Αντριόλο 20′ Πικής 44′ πεν., Μπαμπιτελέ 90′)

Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Αναγέννηση Δερύνειας 0-2
(Ιωάννου 24΄, Ράνος 45′ πεν.)

Πηγή/Εικόνα: ΚΟΠ