Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας στην Ρωσία για διδυμοποίηση με το Γκελεντζίκ (εικόνες)

a2 Γιάννης Καρούσος

Δεκατετραμελής αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Νάπας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Καρούσο βρίσκεται από προχθές Τετάρτη στην πόλη Γκελεντζίκ της Επαρχίας Κρασνοντάρ Ρωσίας για την τελετή υπογραφής της Β΄ Φάσης Αδελφοποίησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

a1 Γιάννης Καρούσος

Ο Δήμαρχος και η συνοδεία του είχαν επίσημη συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Χριέστιν Βίκτορ με εκπροσώπους Τοπικών Φορέων και άλλους επίσημους όπου έτυχαν θερμής υποδοχής. 

a3 Γιάννης Καρούσος

Μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί Δημοτικό Σχολείο όπου με ευχάριστη έκπληξη είδαν τα παιδιά να μαθαίνουν Ελληνικά, το παραλιακό μέτωπο της πόλης, το Μουσείο Αστροναυτικής, Λαογραφικά Μουσεία όπως π.χ του κρασιού και άλλων παραδοσιακών προϊόντων, ενώ σήμερα θα συνεχιστεί η ξενάγησή τους σε άλλα αξιοθέατα και σημεία αναφοράς της πόλης.

a5 Γιάννης Καρούσος

Τόσο ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας είναι βαθύτατα ενθουσιασμένοι τόσο από την θερμή υποδοχή που έτυχαν όσο και από την εγκάρδια φιλοξενία.

a6 Γιάννης Καρούσος

Η αντιπροσωπεία θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

a7 Γιάννης Καρούσος a8 Γιάννης Καρούσος a9 Γιάννης Καρούσος a10 Γιάννης Καρούσος a11 Γιάννης Καρούσος a12 Γιάννης Καρούσος a13 Γιάννης Καρούσος a14 Γιάννης Καρούσος a15 Γιάννης Καρούσος a Γιάννης Καρούσος

Famagusta.News